RAHSIA KULIT FLAWLESS MARY KAY @mary.k_sha RAHSIA KULIT FLAWLESS MARY KAY
@mary.k_sha


@mary.k_sha . TIMEWISE RENEWING GEL MASK . -KHAS UNTUK PENJAGAAN KULIT yg kering kontang πŸ’‹ . Tau tak sebab utama masalah jerawat dan kulit kering adalah disebabkan kulit kurang lembab..kekeringan melampau menyebabkan kulit kurang sehat dan pendedahan penuaan di waktu usia muda adalah tinggi..betapa pentingnya kelembapan yamg cukup untuk keperluan kulit πŸ˜• . . Sebelum ni mmg agak risau kalau kulit kering dan berjerawat..tapi lepas try gel mask ni, alhamdulillah..no more worries.yeay! Gel mask ni mmg pujaan la..dpt kecutkn jerawat yg masak ranum tu πŸ˜‚πŸ˜‚ . Meh tgk cket nape akak mintak uols guna gel mask ni.. . Akak syor sgt utk uols yg ada masalah: . 😨pori besoorr 😨minyak berlebihan..ni kalau yg ada problem jerawat x berkesudahan . 😨terasa kulit sensitif..merah.. Pedih.. Gatai2..n yang pernah guna set pemutih.. . 😁 terasa nak kulit lembut lembab . 😁Gel mask ni bleh dibawa tidur ye.. So lps tepek gel ni, bleh je trs tido.. Esok pg br cuci.pastu standby utk kulit yg halus mulus 😝 . Dah panjang sgt sharing kali ni.. Make it short, pm saya je la 😁😁😁 . 0192642788 . Sha MaryKay Beauty Consultant #PrelovedMalaysia #TerlajakLaris #QuPutih #Vivvavaganza #Lokalah #ZizanMall #SayaJualSayaPakai #IgShopMalaysia #Laraalana #Laraohlara #af2016 #SikolotSuamiku #Neelofa #PencuriHati #MariaMalisa #SuriHatiMrpilot #KulitLicinTanpaBulu #Timewisegelmask #Marykaymalaysia #IntensemoistureCream #beautyconsultantmarykay #jerawattiada #kulitgebugebas - #regrann
#PrelovedMalaysia #TerlajakLaris #QuPutih #Vivvavaganza #Lokalah #ZizanMall #SayaJualSayaPakai #IgShopMalaysia #Laraalana #Laraohlara #af2016 #SikolotSuamiku #Neelofa #PencuriHati #MariaMalisa #SuriHatiMrpilot #KulitLicinTanpaBulu #Timewisegelmask #Marykaymalaysia #IntensemoistureCream #beautyconsultantmarykay #jerawattiada #kulitgebugebas #regrann
favorite likes comment comments

6 months ago
location_onKuala Lumpur Likes