#sethamil

Posts tagged on #sethamil

Top Posts Recent Posts

Top Posts

SET IBU MENGANDUNG
.

Jom kita tengok kelebihan2 produk dalam set ibu hamil ni😄
🌸ESP 🌈 sumber protein berkualiti tinggi untuk isteri. 🌈Juga menguatkan rahim .
🌸B-Complex 🌈paling wajib untuk kesuburan isteri 🌈persediaan untuk hamil. 🌈Janin anda memerlukannya. 🌈fungsi sistem tubuh yang lebih sempurna 🌈membantu menukarkan makanan kepada tenaga bagi tubuh badan menjalankan segala fungsinya.
.
🌸Ostematrix 🌈Sumber Kalsium dan Vitamin D.
.
🌸 Vitamin C
🌈Sebagai antioksidan, 🌈membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi
🌈menjadikan kulit lebih cantik. 🌈Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap badan
.
🌸 Vita-Lea
🌈Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral.
🌈membantu ibu menambah zat besi
🌈elakkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
🌸OMEGA GUARD
🌈Membantu perkembangan otak dan otot bayi dalam kandungan ibu serta menjadikan ibu lebih langsing selepas bersalin
.
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
#sethamilshaklee #shakleesethamil #sethamil #setibumengandung #setibumengandungshaklee
#shaklee
#shakleepj
#shakleeusj
#shakleeklang
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleesunway
#shakleekepong 
#shakleeampang
#shakleegombak 
#shakleeselangor
#shakleekerinchi
#shakleeshahalam
#shakleedamansara
#shakleepetalingjaya
#shakleeselayang
#shakleesubangjaya
#shakleebatucaves
#shakleeuitmshahalam
#shakleekotakemuning
#shakleekeramat
#shakleebukitjelutong
#shakleepantaidalam
#shakleekampungbaru 
#shakleekotadamansara.

SET IBU MENGANDUNG . Jom kita tengok kelebihan2 produk dalam set ibu hamil ni😄 🌸ESP 🌈 sumber protein berkualiti tinggi untuk isteri. 🌈Juga menguatkan rahim . 🌸B-Complex 🌈paling wajib untuk kesuburan isteri 🌈persediaan untuk hamil. 🌈Janin anda memerlukannya. 🌈fungsi sistem tubuh yang lebih sempurna 🌈membantu menukarkan makanan kepada tenaga bagi tubuh badan menjalankan segala fungsinya. . 🌸Ostematrix 🌈Sumber Kalsium dan Vitamin D. . 🌸 Vitamin C 🌈Sebagai antioksidan, 🌈membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi 🌈menjadikan kulit lebih cantik. 🌈Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap badan . 🌸 Vita-Lea 🌈Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral. 🌈membantu ibu menambah zat besi 🌈elakkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 🌸OMEGA GUARD 🌈Membantu perkembangan otak dan otot bayi dalam kandungan ibu serta menjadikan ibu lebih langsing selepas bersalin . . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . #sethamilshaklee #shakleesethamil #sethamil #setibumengandung #setibumengandungshaklee #shaklee #shakleepj #shakleeusj #shakleeklang #shakleebangsar #shakleepuchong #shakleesunway #shakleekepong #shakleeampang #shakleegombak #shakleeselangor #shakleekerinchi #shakleeshahalam #shakleedamansara #shakleepetalingjaya #shakleeselayang #shakleesubangjaya #shakleebatucaves #shakleeuitmshahalam #shakleekotakemuning #shakleekeramat #shakleebukitjelutong #shakleepantaidalam #shakleekampungbaru #shakleekotadamansara ...

Nak #subur? #nakhamil?

Bab kesuburan ini, suami dan isteri perlu ambil peranan dalam menjayakan usaha #nakanak ni tau. Kena selalu bekerjasama dan naikkan tahap kesihatan masing-masing.

Demi menghasilkan benih #sperma dan #ovum yang #sihat, bakal ibu bapa kenalah jaga kesihatan daripada awal tau.

Nak tahu, apa yang #shaklee ada untuk #setkesuburanshaklee ni?

http://tanyaHani.wasap.my 
Cepat2 tau, sbb anytime boleh licin! . Konsultasi percuma! 
BUY HERE! 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . 🌸 @cikguvitamin 0192710642
🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸. Whatsapp atau DM ya! 😍 
Atau tinggalkan no HP Anda nt sy whatsapp! 😊 
#shakleekedah #shakleealorsetar #visigmyig #shakleemalaysia #vitaminmurah #shakleealorstar #shakleereadystok #pengedarshaklee  #bersalin #testimonishaklee #shakleemurah #shakleejitra#vitamincikgu #cikguvitamin #shakleekepalabatas #shakleeairport #esp #sethamil #ttc #trytoconceive #tipssubur.

Nak #subur ? #nakhamil ? Bab kesuburan ini, suami dan isteri perlu ambil peranan dalam menjayakan usaha #nakanak ni tau. Kena selalu bekerjasama dan naikkan tahap kesihatan masing-masing. Demi menghasilkan benih #sperma dan #ovum yang #sihat , bakal ibu bapa kenalah jaga kesihatan daripada awal tau. Nak tahu, apa yang #shaklee ada untuk #setkesuburanshaklee ni? http://tanyaHani.wasap.my Cepat2 tau, sbb anytime boleh licin! . Konsultasi percuma!  BUY HERE! 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . 🌸 @cikguvitamin 0192710642 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸. Whatsapp atau DM ya! 😍  Atau tinggalkan no HP Anda nt sy whatsapp! 😊 #shakleekedah #shakleealorsetar #visigmyig #shakleemalaysia #vitaminmurah #shakleealorstar #shakleereadystok #pengedarshaklee   #bersalin #testimonishaklee #shakleemurah #shakleejitra #vitamincikgu #cikguvitamin #shakleekepalabatas #shakleeairport #esp #sethamil #ttc #trytoconceive #tipssubur ...

NUTRISI LENGKAP UNTUL IBU HAMIL 🤰🏻✨
Mesti bila pregnant kita semua mahukan nutrisi yang lengkap untuk bayi dan juga ibu hamil kan? Set lengkap Shaklee dijamin memastikan khasiat terbaik utk ibu dan kandungan 😘
.
1. Vita-Lea Iron Formula
🌸 menambah zat besi kerana kebiasaanya ibu hamil mengalami kekurangan zat besi yang boleh menyebabkan pitam, lesu, kurang daya ingatan dan masalah LOW HB.
.
2. Sustained Release Vita-C
🌸 sebagai antioksidan dan membantu meningkatkan sistem keimunan badan ibu dan bayi dan menjadikan kulit lebih cantik, sihat dan berseri.
🌸 membantu penyerapan Iron - kalau tak cukup Vitamin C, iron tidak boleh diserap oleh badan.
.
3.  B-Complex
🌸 lengkap dengan 8 kumpulan vitamin C yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil, dan wajah yang berseri. Folic acid untuk merangsang perkembangan fizikal dan saraf bayi.
.
4. ESP
🌸 mengekalkan tenaga yang berkekalan dan tahan selama berjam2
🌸 membantu pengguna untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
🌸 kulit menjadi lebih licin, gebu dan anjal.
.
5. Ostematrix
🌸 kandungan menyerap hampir 90% kalsium ibu, jadi ostematrix menggantikan semula kalsium yang hilang. 🌸 kekurangan kalsium menyebabkan kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas kaki/simpul biawak, mudah letih dan lesu
.
6. Omega Guard
🌸 boleh diambil selepas trimester ke-2.
🌸 pengambilan Omega Guard membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih aktif dan cepat belajar
.
Tahniah kepada ibu2 hamil di luar sana yang telah berjaya menjaga kandungan dan menikmati saat hamil dengan cara yang bijak dengan mengambil suplemen organik yang selamat dan berkesan. Kekal bertenaga ya semasa hamil! 😘
.
DM atau boleh terus Whatsapp 0129810664 untuk free consultant dan pertanyaan. Nak order terus pun boleh ❤️
.
#ibuhamil #setibuhamil #sethamil #sethamilshaklee #shakleejohor #shakleeostematrix #omegaguard #sayajual #shakleehq #shakleeeffect #promosethamil #promoshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleemurah
#shakleekualaterengganu #shakleebukitpayong.

NUTRISI LENGKAP UNTUL IBU HAMIL 🤰🏻✨ Mesti bila pregnant kita semua mahukan nutrisi yang lengkap untuk bayi dan juga ibu hamil kan? Set lengkap Shaklee dijamin memastikan khasiat terbaik utk ibu dan kandungan 😘 . 1. Vita-Lea Iron Formula 🌸 menambah zat besi kerana kebiasaanya ibu hamil mengalami kekurangan zat besi yang boleh menyebabkan pitam, lesu, kurang daya ingatan dan masalah LOW HB. . 2. Sustained Release Vita-C 🌸 sebagai antioksidan dan membantu meningkatkan sistem keimunan badan ibu dan bayi dan menjadikan kulit lebih cantik, sihat dan berseri. 🌸 membantu penyerapan Iron - kalau tak cukup Vitamin C, iron tidak boleh diserap oleh badan. . 3. B-Complex 🌸 lengkap dengan 8 kumpulan vitamin C yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil, dan wajah yang berseri. Folic acid untuk merangsang perkembangan fizikal dan saraf bayi. . 4. ESP 🌸 mengekalkan tenaga yang berkekalan dan tahan selama berjam2 🌸 membantu pengguna untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin2 lain 🌸 kulit menjadi lebih licin, gebu dan anjal. . 5. Ostematrix 🌸 kandungan menyerap hampir 90% kalsium ibu, jadi ostematrix menggantikan semula kalsium yang hilang. 🌸 kekurangan kalsium menyebabkan kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas kaki/simpul biawak, mudah letih dan lesu . 6. Omega Guard 🌸 boleh diambil selepas trimester ke-2. 🌸 pengambilan Omega Guard membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih aktif dan cepat belajar . Tahniah kepada ibu2 hamil di luar sana yang telah berjaya menjaga kandungan dan menikmati saat hamil dengan cara yang bijak dengan mengambil suplemen organik yang selamat dan berkesan. Kekal bertenaga ya semasa hamil! 😘 . DM atau boleh terus Whatsapp 0129810664 untuk free consultant dan pertanyaan. Nak order terus pun boleh ❤️ . #ibuhamil #setibuhamil #sethamil #sethamilshaklee #shakleejohor #shakleeostematrix #omegaguard #sayajual #shakleehq #shakleeeffect #promosethamil #promoshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleemurah #shakleekualaterengganu #shakleebukitpayong ...

Hi Assalammualaikum
-
Eyra adalah pengedar Shaklee yang sah tau and KEDAI SHAKLEE EYRA open today & EVERYDAY.😘 Eyra ada buat COD area SEGAMAT dan berdekatan yaa. Postage pula EVERYDAY.
-
Malam-malam nak order pon no problem sebab semua benda guna online jee. Dihujung jari Eyra ni. Eyra klik klik Shaklee2u settles semua order ualls.💕
-
Actually dulu eyra pon tak layan supplement2 ni. Tapi semenjak umur dah cecah 2+ memang sangat perlukan supplements sebenarnya. -
Sebab apa? Ada sesetengah vitamin yang tak dapat dihasilkan dari badan kita. So kita perlukan makanan tambahan seperti supplement. -
So bila eyra jumpa jee product 🍃Shaklee🍃ni entah kenapa tiba2 eyra terus tegerak hati kuat sangat nak mencuba and yakin tentang supplement 🍃Shaklee🍃 -
Bila eyra dah try and consume dengan konsisten eyra nampak perubahan dalam seminggu eyra terus join 🍃Shaklee Business🍃Ada sesuatu yang sangat special business ni. -
Actually eyra tak minat tau business sebelum ni, ada orang minta eyra jadi dropship pon eyra tak minat tak tertarik langsung. Tapi bila eyra dah rasa 🍃Shaklee Effect🍃 -
Eyra yakin dengan product ni and eyra nak orang lain pon rasa sihat dan cantik macam apa yang eyra rasa sekarang ni. Alhamdulillah.
-
Kalau korang ada yang berminat boleh whatsapp Eyra 019-4865417
FREE CONSULTATION🤗.

Hi Assalammualaikum - Eyra adalah pengedar Shaklee yang sah tau and KEDAI SHAKLEE EYRA open today & EVERYDAY.😘 Eyra ada buat COD area SEGAMAT dan berdekatan yaa. Postage pula EVERYDAY. - Malam-malam nak order pon no problem sebab semua benda guna online jee. Dihujung jari Eyra ni. Eyra klik klik Shaklee2u settles semua order ualls.💕 - Actually dulu eyra pon tak layan supplement2 ni. Tapi semenjak umur dah cecah 2+ memang sangat perlukan supplements sebenarnya. - Sebab apa? Ada sesetengah vitamin yang tak dapat dihasilkan dari badan kita. So kita perlukan makanan tambahan seperti supplement. - So bila eyra jumpa jee product 🍃Shaklee🍃ni entah kenapa tiba2 eyra terus tegerak hati kuat sangat nak mencuba and yakin tentang supplement 🍃Shaklee🍃 - Bila eyra dah try and consume dengan konsisten eyra nampak perubahan dalam seminggu eyra terus join 🍃Shaklee Business🍃Ada sesuatu yang sangat special business ni. - Actually eyra tak minat tau business sebelum ni, ada orang minta eyra jadi dropship pon eyra tak minat tak tertarik langsung. Tapi bila eyra dah rasa 🍃Shaklee Effect🍃 - Eyra yakin dengan product ni and eyra nak orang lain pon rasa sihat dan cantik macam apa yang eyra rasa sekarang ni. Alhamdulillah. - Kalau korang ada yang berminat boleh whatsapp Eyra 019-4865417 FREE CONSULTATION🤗 ...

Apa yang bestnya set mengandung Shaklee ni sampai artis pun ramai consume!
.
Jom baca kebaikan #setmengandungshaklee
.
1) Vita-Lea® Iron Formula
.
❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2) Sustained Release Vita-C
.
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.
.
3) B-Complex
.
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri
.
4) Ostematrix .
.
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.
For booking / order / consultations, boleh direct wasap aina. Inshaaallah best , fast and friendly service for all my customers 🌸😙
.
 AINA LIANA | 012-798 4322

#shakleepasirgudang #shakleetamanmolek #shakleekotamasai #shakleeplentong #shakleejohorbharu #sayajualshakleemurah #sethamil #nakhamil #bazaronline #artisconsumeshaklee.

Apa yang bestnya set mengandung Shaklee ni sampai artis pun ramai consume! . Jom baca kebaikan #setmengandungshaklee . 1) Vita-Lea® Iron Formula . ❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 2) Sustained Release Vita-C . ❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. ❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan. . 3) B-Complex . ❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri . 4) Ostematrix . . ❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu. ❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. . For booking / order / consultations, boleh direct wasap aina. Inshaaallah best , fast and friendly service for all my customers 🌸😙 . AINA LIANA | 012-798 4322 #shakleepasirgudang #shakleetamanmolek #shakleekotamasai #shakleeplentong #shakleejohorbharu #sayajualshakleemurah #sethamil #nakhamil #bazaronline #artisconsumeshaklee ...

RANGKAIAN YOUTH SKINCARE
.
Produk Youth merupakan rangkaian skincare terbaru daripada Shaklee yang memfokuskan untuk MEMBANTU ANDA KELIHATAN JAUH LEBIH MUDA BERBANDING USIA
.
Antara yang dijanjikan oleh produk ini ialah;
.
🌷KULIT KELIHATAN LEBIH MUDA
🌷MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT
🌷MENAIKKAN SERI WAJAH
🌷MEMGURANGKAN KEDUTAN DI WAJAH
🌷MENEGANGKAN KULIT
.
Kalau nak tahu, kesan penggunaan YOUTH SKINCARE ni sangat cepat walaupun ianya bebas daripada bahan kimia merbahaya
.
Setiap produk dalam rangkaian Youth ini dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol
.
Antara yang terdapat dalam rangkaian penjagaan wajah YOUTH ialah;
.
LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (125ml)
🌸 Membersihkan kulit wajah serta boleh berindak sebagai makeup remover untuk mekap yang ringan
.
PERFECTING SKIN TONER (177ml)
🌸Menanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit
.
YOUTH ACTIVATING SERUM
🌸Menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih muda berseri
.
AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50
🌸melindungi kulit daripada sinar matahari, menyuburkan dan melembapkan kulit. Bila pakai pelembap ni dia akan beri efek GLOWING pada kulit
.
RADIANCE C+E
🌸Menggebukan, mencerahkan dan mengurangkan garisan halus, kedutan, pigmentation, menambahbaik struktur kulit serta menyekatakan tona wajah
.
ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
🌸Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri
.
Untuk korang yang berminat nak cuba, boleh whatsapp saya sebab kita tengah ada PROMOSI besar-besaran. Nanti saya akan consult and guide sekali cara pakai yang paling best dan berkesan ❤️.
.
📲 013-2432747 
Zeela Said .
#shakleemalaysia
#shakleekotadamansara#shakleesubangbestari
#shakleeshahalam#shakleepromo#shakleekuantan #setkecantikkan
#sethamil#shakleejerantut#setberpantang#shaklee #Youth.

RANGKAIAN YOUTH SKINCARE . Produk Youth merupakan rangkaian skincare terbaru daripada Shaklee yang memfokuskan untuk MEMBANTU ANDA KELIHATAN JAUH LEBIH MUDA BERBANDING USIA . Antara yang dijanjikan oleh produk ini ialah; . 🌷KULIT KELIHATAN LEBIH MUDA 🌷MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT 🌷MENAIKKAN SERI WAJAH 🌷MEMGURANGKAN KEDUTAN DI WAJAH 🌷MENEGANGKAN KULIT . Kalau nak tahu, kesan penggunaan YOUTH SKINCARE ni sangat cepat walaupun ianya bebas daripada bahan kimia merbahaya . Setiap produk dalam rangkaian Youth ini dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol . Antara yang terdapat dalam rangkaian penjagaan wajah YOUTH ialah; . LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (125ml) 🌸 Membersihkan kulit wajah serta boleh berindak sebagai makeup remover untuk mekap yang ringan . PERFECTING SKIN TONER (177ml) 🌸Menanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit . YOUTH ACTIVATING SERUM 🌸Menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih muda berseri . AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 🌸melindungi kulit daripada sinar matahari, menyuburkan dan melembapkan kulit. Bila pakai pelembap ni dia akan beri efek GLOWING pada kulit . RADIANCE C+E 🌸Menggebukan, mencerahkan dan mengurangkan garisan halus, kedutan, pigmentation, menambahbaik struktur kulit serta menyekatakan tona wajah . ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM 🌸Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri . Untuk korang yang berminat nak cuba, boleh whatsapp saya sebab kita tengah ada PROMOSI besar-besaran. Nanti saya akan consult and guide sekali cara pakai yang paling best dan berkesan ❤️. . 📲 013-2432747 Zeela Said . #shakleemalaysia #shakleekotadamansara #shakleesubangbestari #shakleeshahalam #shakleepromo #shakleekuantan #setkecantikkan #sethamil #shakleejerantut #setberpantang #shaklee #Youth ...

SET IBU HAMIL SHAKLEE
.
.
Ramai ibu mengandung perlukan supplement tapi takut nak cuba😪
.
.
Alya suggest untuk try set hamil shaklee. YANG TERBUKTI BERKESAN 👍🏻
.
.
Dalam set hamil shaklee ada👇🏻👇🏻
ESP ( setong tahan 2-3bulan)
♦Membekalkan protein
♦Energy booster
♦mengekalkan pertumbuhan tisu badan
♦kulit ibu dan bayi jadi lebih gebu
♦penghasilan susu ibu
♦bebas laktosa secara semula jadi
♦bebas kolestrol secara semula jadi
.
.
VITA C (180 tablet)
♦Sebagai antioksidan
♦Penghasilan kolagen
♦sistem imun untuk ibu dan bayi
♦membina tulang rawan,otot-otot dan tulang-tulang fetus
♦mencantikkan kulit ibu
.
.
VITALEA (120 tablet)
♦multivitamin yang lengkap ♦Bantu ibu menambah zat besi
♦ibu hamil perlukan nutrien tambahan untuk tampung kekurangan vitamin
♦dirumus khas dengan 28 vitamin penting & mineral untuk kesihatan
♦elakkan berlakunya anemia
♦pada trimester terakhir- fetus serap zat besi dari ibu. ♦mengurangkan risiko bayi lahir pramatang
.
.
B complex (120 tablet)
♦menjaga kesihatan saraf
♦membantu elakkan tekanan
♦menstabilkan emosi ibu
♦lengkap vitamin B .
.
Ostematix (120 caplets) ♦kalsium dalam badan ibu akan diserap bayi di dalam kandungan
♦elakkan ibu rasa sengal-sengal badan
♦mengelakkan ibu rasa lesu
.
.
Omega guard(90 capsules)
♦EPA DAN DHA
♦penting untuk perkembangan janin
♦OMEGA 3 untuk perkembangan ibu dan janin
.
.

Untuk order/ sebarang pertanyaan boleh whatsapp alya👇🏻
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal set hamil shaklee dan feedback👇🏻
#sethamilAlyaFa
#sethamilshaklee #shakleesethamil #sethamil #setibumengandung
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul.

SET IBU HAMIL SHAKLEE . . Ramai ibu mengandung perlukan supplement tapi takut nak cuba😪 . . Alya suggest untuk try set hamil shaklee. YANG TERBUKTI BERKESAN 👍🏻 . . Dalam set hamil shaklee ada👇🏻👇🏻 ESP ( setong tahan 2-3bulan) ♦Membekalkan protein ♦Energy booster ♦mengekalkan pertumbuhan tisu badan ♦kulit ibu dan bayi jadi lebih gebu ♦penghasilan susu ibu ♦bebas laktosa secara semula jadi ♦bebas kolestrol secara semula jadi . . VITA C (180 tablet) ♦Sebagai antioksidan ♦Penghasilan kolagen ♦sistem imun untuk ibu dan bayi ♦membina tulang rawan,otot-otot dan tulang-tulang fetus ♦mencantikkan kulit ibu . . VITALEA (120 tablet) ♦multivitamin yang lengkap ♦Bantu ibu menambah zat besi ♦ibu hamil perlukan nutrien tambahan untuk tampung kekurangan vitamin ♦dirumus khas dengan 28 vitamin penting & mineral untuk kesihatan ♦elakkan berlakunya anemia ♦pada trimester terakhir- fetus serap zat besi dari ibu. ♦mengurangkan risiko bayi lahir pramatang . . B complex (120 tablet) ♦menjaga kesihatan saraf ♦membantu elakkan tekanan ♦menstabilkan emosi ibu ♦lengkap vitamin B . . Ostematix (120 caplets) ♦kalsium dalam badan ibu akan diserap bayi di dalam kandungan ♦elakkan ibu rasa sengal-sengal badan ♦mengelakkan ibu rasa lesu . . Omega guard(90 capsules) ♦EPA DAN DHA ♦penting untuk perkembangan janin ♦OMEGA 3 untuk perkembangan ibu dan janin . . Untuk order/ sebarang pertanyaan boleh whatsapp alya👇🏻 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . tekan hashtag ni kalau nak tau pasal set hamil shaklee dan feedback👇🏻 #sethamilAlyaFa #sethamilshaklee #shakleesethamil #sethamil #setibumengandung #shakleekelantan #shakleepenang #shakleeterengganu #shakleejohor #shakleekedah #shakleewangsamaju #shakleebangi #shakleesungaibuloh #shakleeskudai #shakleebrunei #shakleesegamat #shakleebatupahat #shakleebatucaves #shakleebalakong #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekotabharu #shakleecheras #shakleechanglun #shakleekuantan #shakleekuching #shakleekualalumpur #shakleekualaselangor #shakleesarawak #shakleesentul ...

SET IBU MENGANDUNG
.

Jom kita tengok kelebihan2 produk dalam set ibu hamil ni😄
🌸ESP 🌈 sumber protein berkualiti tinggi untuk isteri. 🌈Juga menguatkan rahim .
🌸B-Complex 🌈paling wajib untuk kesuburan isteri 🌈persediaan untuk hamil. 🌈Janin anda memerlukannya. 🌈fungsi sistem tubuh yang lebih sempurna 🌈membantu menukarkan makanan kepada tenaga bagi tubuh badan menjalankan segala fungsinya.
.
🌸Ostematrix 🌈Sumber Kalsium dan Vitamin D.
.
🌸 Vitamin C
🌈Sebagai antioksidan, 🌈membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi
🌈menjadikan kulit lebih cantik. 🌈Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap badan
.
🌸 Vita-Lea
🌈Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral.
🌈membantu ibu menambah zat besi
🌈elakkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
🌸OMEGA GUARD
🌈Membantu perkembangan otak dan otot bayi dalam kandungan ibu serta menjadikan ibu lebih langsing selepas bersalin
.
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
#sethamilshaklee 
#shakleesethamil 
#sethamil 
#setibumengandung 
#setibumengandungshaklee
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak 
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj.

SET IBU MENGANDUNG . Jom kita tengok kelebihan2 produk dalam set ibu hamil ni😄 🌸ESP 🌈 sumber protein berkualiti tinggi untuk isteri. 🌈Juga menguatkan rahim . 🌸B-Complex 🌈paling wajib untuk kesuburan isteri 🌈persediaan untuk hamil. 🌈Janin anda memerlukannya. 🌈fungsi sistem tubuh yang lebih sempurna 🌈membantu menukarkan makanan kepada tenaga bagi tubuh badan menjalankan segala fungsinya. . 🌸Ostematrix 🌈Sumber Kalsium dan Vitamin D. . 🌸 Vitamin C 🌈Sebagai antioksidan, 🌈membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi 🌈menjadikan kulit lebih cantik. 🌈Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap badan . 🌸 Vita-Lea 🌈Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral. 🌈membantu ibu menambah zat besi 🌈elakkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 🌸OMEGA GUARD 🌈Membantu perkembangan otak dan otot bayi dalam kandungan ibu serta menjadikan ibu lebih langsing selepas bersalin . . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . #sethamilshaklee #shakleesethamil #sethamil #setibumengandung #setibumengandungshaklee #shakleeum #shakleedamansara #shakleebangsar #shakleepuchong #shakleeshahalam #shakleepj #shakleepetalingjaya #shakleekotadamansara #shakleesubangjaya #shakleeselangor #shakleeklang #shakleeuitm #shakleeuitmshahalam #shakleeklcc #shakleesubang #shakleebukitjelutong #shakleeuia #shakleegombak #shakleeselangor #shaklee #shakleekerinchi #shakleepantaidalam #shakleesunway #shakleeklsentral #shakleeusj ...

Masalah ibu preggy yang ditakuti: ✔ berat badan terlebih naik
✔Gdm (kencing manis mase preggy)
✔berat badan terlebih naik
✔Gdm (kencing manis mase preggy)

Nape Ticer Tiya ulang2? Sebab ni antara masalahnya..ada lagi.nnt Ticer Tiya bongkarkan ye.hehe

Seram sejuk je bila nurse suh naik alat penimbang. Nasib tak baik...memang kene rekod dengan pen Merah. Its okay. Pen merah pen biru, i love u.

Nurse sayanggg korang. Tu warning. Next month jangan merah lagi.

Deng! Camne? Lapar..nak makan. Tekak melayu. Nak nasi. 
Its okay mummy. Nasi boleh makan. Kurangkan pengambilan nasi. Ambil minuman tambahan ESP. susu soya protein yang membantu membrikan rasa kenyang dan membekalkan tenaga sepanjang hari.

Boleh la kontrol nafsu makan. No problem la checkup next month. Dapat balik pen biru 😊😊 ESP ada dalam set ibu hamil shaklee. Macam mana nak dapatkan set yang sihat ni? 
Wassap je 0193670616.

#shakleemurah  #vivixmurah  #esp 
#setkurus #setkulitcantik #setdetoks 
#sethamil #youthskincare #skincare #setberpantang #vitaminmurah #beauty #jerawat  #jeragat  #flawless 
#shakleemurah  #shakleetangkak  #shakleesetiaalam  #shakleehutanmelintang #preggy  #pregnant  #momtobe 
#dadtobe  #parenthood  #baby 
#fattzura #sitiaafiyah  #love 
#dropship #shakleemalaysia.

Masalah ibu preggy yang ditakuti: ✔ berat badan terlebih naik ✔Gdm (kencing manis mase preggy) ✔berat badan terlebih naik ✔Gdm (kencing manis mase preggy) Nape Ticer Tiya ulang2? Sebab ni antara masalahnya..ada lagi.nnt Ticer Tiya bongkarkan ye.hehe Seram sejuk je bila nurse suh naik alat penimbang. Nasib tak baik...memang kene rekod dengan pen Merah. Its okay. Pen merah pen biru, i love u. Nurse sayanggg korang. Tu warning. Next month jangan merah lagi. Deng! Camne? Lapar..nak makan. Tekak melayu. Nak nasi. Its okay mummy. Nasi boleh makan. Kurangkan pengambilan nasi. Ambil minuman tambahan ESP. susu soya protein yang membantu membrikan rasa kenyang dan membekalkan tenaga sepanjang hari. Boleh la kontrol nafsu makan. No problem la checkup next month. Dapat balik pen biru 😊😊 ESP ada dalam set ibu hamil shaklee. Macam mana nak dapatkan set yang sihat ni? Wassap je 0193670616. #shakleemurah #vivixmurah #esp #setkurus #setkulitcantik #setdetoks #sethamil #youthskincare #skincare #setberpantang #vitaminmurah #beauty #jerawat #jeragat #flawless #shakleemurah #shakleetangkak #shakleesetiaalam #shakleehutanmelintang #preggy #pregnant #momtobe #dadtobe #parenthood #baby #fattzura #sitiaafiyah #love #dropship #shakleemalaysia ...

Most Recent

Ramai customers yang tanya Jie dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume.
.
Jawapan Jie semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊
.
Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Mengurangkan kesan SUNBURN
🍊Menjadikan kulit lebih gebu
🍊Melembabkan kulit dari dalam
🍊Mengurangkan minyak dekat muka
🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan
🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
🍊Mengawal kelemumur
🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut
🍊Mengurangkan keguguran rambut
🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik
🍊Mengelakkan daripada uban
.
.
More info, consultation & order,
JIE
Trusted SID
📲0145281253

#shaklee 
#shakleeusim
#shakleenilai
#shakleekelantan
#setkurusshaklee 
#setjerawat 
#setresdungshaklee 
#sethamil 
#serjerawatshaklee #setpantang 
#setgemukshaklee 
#shakleebynurmie 
#shakleepromosi 
#promosidisember
#shakleepahang 
#shakleejerantut 
#shakleemurah 
#shakleediskaun 
#promosishaklee 
#vitcmurah 
#espshaklee 
#espmurah 
#promosivivix 
#vivixmurah 
#setshakleemurah.

Ramai customers yang tanya Jie dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jie semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, JIE Trusted SID 📲0145281253 #shaklee #shakleeusim #shakleenilai #shakleekelantan #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebynurmie #shakleepromosi #promosidisember #shakleepahang #shakleejerantut #shakleemurah #shakleediskaun #promosishaklee #vitcmurah #espshaklee #espmurah #promosivivix #vivixmurah #setshakleemurah ...

Dah sarapan ke semua? 😋

Sarapan dgn sumber protein bantu badan kekal bertenaga dan kenyang lebih lama.

Tapi pagi ni mama leeya sarapan dgn nasi lemak suami belikan sblm dia pi mancing tadi 😁

Mama perasan jugak, ada beza kalau ambil sarapan dgn ESP atau sarapan dgn makanan berat contohnya nasi lemak, nasi minyak.

Kalau ambil ESP pukul 8 pagi, pukul 10 tu perut ok lagi takde la kelaparan mcm tak makan.

Tapi, kalau pukul 8 makan nasi goreng ke nasi lemak ke roti canai ke pukul 10 tu perut mencerut2 lapar. Aiyyooo!

Sebab apa?

Sebab nasi TINGGI indeks glisemik so cepat kenyang tapi cepat lapar!

ESP pulak RENDAH indeks glisemik so kenyang lebih lama sebab tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dalam badan!

Ibu hamil, ibu berpantang, ibu menyusukan anak memang memerlukan makanan yang berkhasiat dan bantu ibu lebih bertenaga.

Ok jom baca apa kelebihan ESP untuk ibu hamil dan bayi dalam kandungan ⤵ 💪Menyokong tumbesaran bayi
💪Meningkatkan sistem imunisai
💪Membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi
💪Memberi tenaga yang lebih lama kpd ibu

Ibu hamil kena ingat, apa yang ibu makan bayi dalam kandungan pun dapat khasiat yg sama untuk dia membesar 😉

Berikan bayi anda nutrisi secukupnya! Berminat nak cuba wasap je mama leeya okayy ❤

http://www.wasap.my/601116834022

#sethamil
#ESPsumberproteinsemulajadi
#ibukekalbertenaga
#bayisihat
#shakleekemaman
#shakleekertih
#shakleekemasik 
#shakleepetronas 
#shakleeawanakijal.

Dah sarapan ke semua? 😋 Sarapan dgn sumber protein bantu badan kekal bertenaga dan kenyang lebih lama. Tapi pagi ni mama leeya sarapan dgn nasi lemak suami belikan sblm dia pi mancing tadi 😁 Mama perasan jugak, ada beza kalau ambil sarapan dgn ESP atau sarapan dgn makanan berat contohnya nasi lemak, nasi minyak. Kalau ambil ESP pukul 8 pagi, pukul 10 tu perut ok lagi takde la kelaparan mcm tak makan. Tapi, kalau pukul 8 makan nasi goreng ke nasi lemak ke roti canai ke pukul 10 tu perut mencerut2 lapar. Aiyyooo! Sebab apa? Sebab nasi TINGGI indeks glisemik so cepat kenyang tapi cepat lapar! ESP pulak RENDAH indeks glisemik so kenyang lebih lama sebab tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dalam badan! Ibu hamil, ibu berpantang, ibu menyusukan anak memang memerlukan makanan yang berkhasiat dan bantu ibu lebih bertenaga. Ok jom baca apa kelebihan ESP untuk ibu hamil dan bayi dalam kandungan ⤵ 💪Menyokong tumbesaran bayi 💪Meningkatkan sistem imunisai 💪Membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi 💪Memberi tenaga yang lebih lama kpd ibu Ibu hamil kena ingat, apa yang ibu makan bayi dalam kandungan pun dapat khasiat yg sama untuk dia membesar 😉 Berikan bayi anda nutrisi secukupnya! Berminat nak cuba wasap je mama leeya okayy ❤ http://www.wasap.my/601116834022 #sethamil #ESPsumberproteinsemulajadi #ibukekalbertenaga #bayisihat #shakleekemaman #shakleekertih #shakleekemasik #shakleepetronas #shakleeawanakijal ...

Herbal Blend Multipurpose Cream mengandungi herba-herba semulajadi dan telah diuji secara klinikal. Ia tidak mengandungi steroid dan paraben.

Herba-herba semulajadi seperti: ➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡
🍀Sage leaf : berkesan untuk gigitan serangga & jangkitan pada kulit.
🍀Yarrow : herba untuk menyembuhkan luka, merawat selesema & demam.
🍀Horse Chestnut seed : perawatan alergik & ekzema.
🍀Rosemary leaf : berkesan menghalang serangga seperti lalat, kumbang, nyamuk & ulat.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Order #nurul_0134711243
.
.
.
#shakleepenang #shakleeusmpenang #shakleebayanlepas #shakleekmbayanbaru #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleebukitmerah #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebukitmerah #codshakleepenang #imiracle #comelpipimerah #babyctdk.

Herbal Blend Multipurpose Cream mengandungi herba-herba semulajadi dan telah diuji secara klinikal. Ia tidak mengandungi steroid dan paraben. Herba-herba semulajadi seperti: ➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡ 🍀Sage leaf : berkesan untuk gigitan serangga & jangkitan pada kulit. 🍀Yarrow : herba untuk menyembuhkan luka, merawat selesema & demam. 🍀Horse Chestnut seed : perawatan alergik & ekzema. 🍀Rosemary leaf : berkesan menghalang serangga seperti lalat, kumbang, nyamuk & ulat. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Order #nurul_0134711243 . . . #shakleepenang #shakleeusmpenang #shakleebayanlepas #shakleekmbayanbaru #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleebukitmerah #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebukitmerah #codshakleepenang #imiracle #comelpipimerah #babyctdk ...