#rezekisaya

Posts tagged on #rezekisaya

Top Posts Recent Posts

Top Posts

EIIITTSS!! IKUT GIVEAWAY DONG KALAU NGAK IKUT BUANG BUANG REZEKI NAMANYA !!! ⚡5 DETIK DPT SEPATU!?⚡
⚡BAGI-BAGI SPECS UNTUK KALIAN⚡
JANGAN LUPA BACA ATURANY BROO!! ✔️ ATURAN :

1) Wajib FOLLOW @futsole.id @eternalcustom.id @hartaakarun ~
2) Like post dan comment di @futsole.id @futsole.id @futsole.id
~
3) comment #REZEKISAYA dan tag 3 temen
~
CONTOH : #REZEKISAYA @cristiano @leomessi @mimiperi
~
4) 1 Account hanya boleh komen 1 kali
~
5) Hanya ada SATU pemenang dan boleh memilih ingin SPECS FUTSAL ATAU SEPAK BOLA ✔️ UNDIAN:

1) Akan diundi tanggal 22 Maret 2019
~
2) Pemenang akan dihubungi melalui DM dan harus merespon dalam 24 jam
~
3) Pemenang yang menanggung ongkir
~
❌NO FAKE ACCOUNT❌
GOODLUCK SEMUA 😁.

EIIITTSS!! IKUT GIVEAWAY DONG KALAU NGAK IKUT BUANG BUANG REZEKI NAMANYA !!! ⚡5 DETIK DPT SEPATU!?⚡ ⚡BAGI-BAGI SPECS UNTUK KALIAN⚡ JANGAN LUPA BACA ATURANY BROO!! ✔️ ATURAN : 1) Wajib FOLLOW @futsole.id @eternalcustom.id @hartaakarun ~ 2) Like post dan comment di @futsole.id @futsole.id @futsole.id ~ 3) comment #REZEKISAYA dan tag 3 temen ~ CONTOH : #REZEKISAYA @cristiano @leomessi @mimiperi ~ 4) 1 Account hanya boleh komen 1 kali ~ 5) Hanya ada SATU pemenang dan boleh memilih ingin SPECS FUTSAL ATAU SEPAK BOLA ✔️ UNDIAN: 1) Akan diundi tanggal 22 Maret 2019 ~ 2) Pemenang akan dihubungi melalui DM dan harus merespon dalam 24 jam ~ 3) Pemenang yang menanggung ongkir ~ ❌NO FAKE ACCOUNT❌ GOODLUCK SEMUA 😁 ...

First time dpt jumpa indian muka macam @w4w4_zainal irasiras la.. adoii cantiknya sgt!!! Love gila.. terusss arabic!!! tgk features yg cantik ni mashaallah.. cantiknyaaaa hidung mata.. mulut.. dimple.. Visha has been such a great bride she is so kind n so nice so soft spoken.. to me.. 😭🙏🏻 i wish for more brides like u.. hehe .. happy newly weds sygg! im blessed! thank u for trusting me.. for doing you traditional #indianwedding makeover. #kalyanam #bollywoodbridal ada iras2 #ranimukherjee jugak tak hehe..
.
Love to mix match my jewelleries #diva tak kotang suka tak.. hehe ada tak macam ala2 #anushkasharma punya wedding.. 🙏🏻😂 nak jugekk... .
Ok to book for ur big date wassap 0162512781 .
.#rezekisaya #alhamdulilah.

First time dpt jumpa indian muka macam @w 4w4_zainal irasiras la.. adoii cantiknya sgt!!! Love gila.. terusss arabic!!! tgk features yg cantik ni mashaallah.. cantiknyaaaa hidung mata.. mulut.. dimple.. Visha has been such a great bride she is so kind n so nice so soft spoken.. to me.. 😭🙏🏻 i wish for more brides like u.. hehe .. happy newly weds sygg! im blessed! thank u for trusting me.. for doing you traditional #indianwedding makeover. #kalyanam #bollywoodbridal ada iras2 #ranimukherjee jugak tak hehe.. . Love to mix match my jewelleries #diva tak kotang suka tak.. hehe ada tak macam ala2 #anushkasharma punya wedding.. 🙏🏻😂 nak jugekk... . Ok to book for ur big date wassap 0162512781 . .#rezekisaya #alhamdulilah ...

This is just wonderful and mouthfull 😋😋 i bet u girls and boys will go burpppppppp to hawaii #lol #kotakpelangi #love #chocolate  #scrubs #food #kotakpelangimy #rezekisaya #sayajual.

This is just wonderful and mouthfull 😋😋 i bet u girls and boys will go burpppppppp to hawaii #lol #kotakpelangi #love #chocolate #scrubs #food #kotakpelangimy #rezekisaya #sayajual ...

For more details tekan link wasap di bio ☝️☝️
🔥PURPLE GUARD🔥
🔥Kit tayar supper dupper padu nie..🔥
🔥💯% PRODUK TEMPATAN🔥
🔥⚫KILAT PEKAT yang penting tahan lama.🔥
🔥 sekali sapuan bertahan selama 5 Hari 🔥
🤷‍♂️ Langgar lecak selamba 😁👍
⛈️ Musim hujan Senyum 😁👍
🕺Tayar Kotor sapu je terus wax 😁👍
🚘 Semua kenderaan berTAYAR boleh pakai 😁👍
🙇‍♂️ bahagian kenderaan yg plastik pon BOLEH 😁👍
.
🔥1 BOTOL = 400ML = BOLEH TAHAN 3-4 BULAN
🔥 Harga  1 botol = RM30
🔥 Postage = Semenanjung = RM10 / Sabah & sarawak = RM15

Oder tekan link di bio..
.
#82dirtbuster #pencucikereta #barangpadu #kittayarpadu #luarbiasa #kittayar #tyrepolish #purpleguard #tabungkawensaya #rezekisaya #barangbaik #sampaijadi #kittayarpadu #luarbiasa #kittayar #tyrepolish #purpleguard #tabungkawensaya #rezekisaya #barangbaik #sampaijadi #rxz #125zr #yamaha #honda #y15 #rs150r #myvi #perodua #axia #aruz #proton #saga #x70 #satria #jazz #vios #civic.

For more details tekan link wasap di bio ☝️☝️ 🔥PURPLE GUARD🔥 🔥Kit tayar supper dupper padu nie..🔥 🔥💯% PRODUK TEMPATAN🔥 🔥⚫KILAT PEKAT yang penting tahan lama.🔥 🔥 sekali sapuan bertahan selama 5 Hari 🔥 🤷‍♂️ Langgar lecak selamba 😁👍 ⛈️ Musim hujan Senyum 😁👍 🕺Tayar Kotor sapu je terus wax 😁👍 🚘 Semua kenderaan berTAYAR boleh pakai 😁👍 🙇‍♂️ bahagian kenderaan yg plastik pon BOLEH 😁👍 . 🔥1 BOTOL = 400ML = BOLEH TAHAN 3-4 BULAN 🔥 Harga  1 botol = RM30 🔥 Postage = Semenanjung = RM10 / Sabah & sarawak = RM15 Oder tekan link di bio.. . #82dirtbuster #pencucikereta #barangpadu #kittayarpadu #luarbiasa #kittayar #tyrepolish #purpleguard #tabungkawensaya #rezekisaya #barangbaik #sampaijadi #kittayarpadu #luarbiasa #kittayar #tyrepolish #purpleguard #tabungkawensaya #rezekisaya #barangbaik #sampaijadi #rxz #125zr #yamaha #honda #y15 #rs150r #myvi #perodua #axia #aruz #proton #saga #x70 #satria #jazz #vios #civic ...

This pretty girl is donning one of our collection,Embroidery tops. What you waiting for? Steal her style and grab yours now! 🚨.

This pretty girl is donning one of our collection,Embroidery tops. What you waiting for? Steal her style and grab yours now! 🚨 ...

Sumber : Fiksyen Shasha

Pagi Isnin. Bukan semua orang akan berminat dengan hari Isnin kecuali penganggur. Suria memandu keretanya ketempat kerja. Kesesakkan lebuhraya KESAS membuatkan dia keluar awal tiap pagi menuju di tengah ibu kota Puchong. Dalam kesesakkan itulah dia melayan jiwanya, penglihatan dia lebih tertumpu kepada pengguna jalan yang lain. Telatah pemandu disitu membuatkan hatinya tercuit sendiri. Mana tidaknya, ada yang sampai terhangguk-hangguk menahan mengantuk, yang bernyayi, yang membaca buku, melayan telefone ditangan dan ada juga yang membuka cermin merokok. Terus terdetik dihatinya lalu dicapainya telefone dibawah radio dan menangkap gambar permandangan dihadapannya. Dia melihat semula gambar tadi. “Laaa…logo stereng tak masuk pulak….”. Suria menangkap lagi gambar dan kini bersertakan logo melambangkan kereta yang dipandunya. SUZUKIA SWIFT. “Da keluar awal pun jem lagi. Nak mintak Hubby belikan helicopter pulak la. #SuzukiaSwift #jemterok #fedup”. Status di Facebook ditulis, kemudian Suria menekan button ‘Post’ yang tertera. Status tadi sudah pun tertera di laman Facebooknya. Lalu dia melentakkankan kembali telefone dibawah radio.

Kini lagu diradio menarik pendengarannya. Suria turut bernyayi bersama dengan irama diradio, bagi menghilangkan rasa bosannya. Dengan tingkap ditutup rapat, dia yakin yang orang lain tidak dapat mendengar nyayian dia yang sungguh merdu itu. “Sungguuu…sungguuu ku sayang padamu..Yinduu..memang yinduku padda mu, tak perlu kau tersiksa meyinduuuwi diriku…perkhh”. Ibarat menyanyi yang keluar dari hidung bukan mulutnya. Lunak sungguh bisik hatinya.

Selepas beberapa minit mengharungi kesibukkan dijalan raya, kini Suria sampai ditempat kerjanya. Masih belum terlambat untuk ibu jarinya untuk dithumbprint yang terletak ditepi pintu utama. Suria terus ketempat duduknya. Suria mengambil telefone dan terus membuka account Facebooknya.
.
.
.
(sambungan dikomen).

Sumber : Fiksyen Shasha Pagi Isnin. Bukan semua orang akan berminat dengan hari Isnin kecuali penganggur. Suria memandu keretanya ketempat kerja. Kesesakkan lebuhraya KESAS membuatkan dia keluar awal tiap pagi menuju di tengah ibu kota Puchong. Dalam kesesakkan itulah dia melayan jiwanya, penglihatan dia lebih tertumpu kepada pengguna jalan yang lain. Telatah pemandu disitu membuatkan hatinya tercuit sendiri. Mana tidaknya, ada yang sampai terhangguk-hangguk menahan mengantuk, yang bernyayi, yang membaca buku, melayan telefone ditangan dan ada juga yang membuka cermin merokok. Terus terdetik dihatinya lalu dicapainya telefone dibawah radio dan menangkap gambar permandangan dihadapannya. Dia melihat semula gambar tadi. “Laaa…logo stereng tak masuk pulak….”. Suria menangkap lagi gambar dan kini bersertakan logo melambangkan kereta yang dipandunya. SUZUKIA SWIFT. “Da keluar awal pun jem lagi. Nak mintak Hubby belikan helicopter pulak la. #SuzukiaSwift #jemterok #fedup ”. Status di Facebook ditulis, kemudian Suria menekan button ‘Post’ yang tertera. Status tadi sudah pun tertera di laman Facebooknya. Lalu dia melentakkankan kembali telefone dibawah radio. Kini lagu diradio menarik pendengarannya. Suria turut bernyayi bersama dengan irama diradio, bagi menghilangkan rasa bosannya. Dengan tingkap ditutup rapat, dia yakin yang orang lain tidak dapat mendengar nyayian dia yang sungguh merdu itu. “Sungguuu…sungguuu ku sayang padamu..Yinduu..memang yinduku padda mu, tak perlu kau tersiksa meyinduuuwi diriku…perkhh”. Ibarat menyanyi yang keluar dari hidung bukan mulutnya. Lunak sungguh bisik hatinya. Selepas beberapa minit mengharungi kesibukkan dijalan raya, kini Suria sampai ditempat kerjanya. Masih belum terlambat untuk ibu jarinya untuk dithumbprint yang terletak ditepi pintu utama. Suria terus ketempat duduknya. Suria mengambil telefone dan terus membuka account Facebooknya. . . . (sambungan dikomen) ...

Most Recent

🌸 KURUNG DAHLIA 🌸
🌸 DAHLIA KIDS🌸

🌸 KURUNG DAHLIA 🌸 🌸 DAHLIA KIDS🌸 " MENARIK TENTANG KURUNG DAHLIA " ====================== . 🎀 Platinum Como Crepe High Quality 🎀Material sejuk, tak jarang, sesuai dipakai sepanjang hari dan paling penting adalah senang nak gosok. 🎀MESRA WUDUK 🎀 XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL DEWASA RM145 SM/RM150 SS 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁 DAHLIA KIDS DS 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁 2y RM80SM RM85SS 4y RM80SM RM85SS 6y RM80SM RM85SS 8y RM80SM RM85SS 10 RM100SM RM105SS 12y RM100SM RM105SS 14y(xxs) RM130SM 135SS 🥀MATERIAL KURUNG DAHLIA ** 💎Platinum Como crepe 💎Leher Kurung 💎Hujung lengan kembang 💎Zip belakang Baju 💎7 pilihan warna 🥀SKIRT 💎Platinum Como crepe 💎Design Potongan DUYUNG 💎Zip tepi skirt 💎Pinggang separuh getah #trustedseller #trustedsellermalaysia #cikgu #guru #teacher #bazarpaknil #bajubridesmaidmurah #collection2018 #bajukurung #peplum #peplummurah #kebaya #kebayamoden #rezekisaya #rezekiallah #jomshopping #shoppingonline #wanitacantik #gadismelayu #anakgadis #jomcantik #jomlawa #rezekihalal # ...

Alhamdulillah...dh dpt hadiah menang #youngandglowcontest dr @youngandglow_hq and datin @noorkartini 😍😍 tq kpd smua yg like gambaq haritu..tq jgk @youngandglowfoundation_kedah 😘
#alhamdulillah #rezekisaya #nantinakjoinlagi #thankyousemuanya.

Alhamdulillah...dh dpt hadiah menang #youngandglowcontest dr @youngandglow_hq and datin @noorkartini 😍😍 tq kpd smua yg like gambaq haritu..tq jgk @youngandglowfoundation_kedah 😘 #alhamdulillah #rezekisaya #nantinakjoinlagi #thankyousemuanya ...

Jacinta kurung kedah

RM95 exc pos

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK

Material :
Comocrepe printed

Other :
• ada button di bahagian leher baju
• ada sponge di bahu
• ada dart dibelakang baju
• ada hidden zip ditepi kain
• kain lipat depan (batik)

#kurungmoden #kurungmurah
#kurunglace #kurungminimalaysia #kurunglabuh
#gadishijab #produkviral 
#assalamualaikum #rezekisaya 
#trustedseller #shopping 
#anakgadis #wanitasolehah 
#plussizemurah#bazarpaknil.

Jacinta kurung kedah RM95 exc pos Postage : RM8 - SEM RM12 - SABAH & SARAWAK Material : Comocrepe printed Other : • ada button di bahagian leher baju • ada sponge di bahu • ada dart dibelakang baju • ada hidden zip ditepi kain • kain lipat depan (batik) #kurungmoden #kurungmurah #kurunglace #kurungminimalaysia #kurunglabuh #gadishijab #produkviral #assalamualaikum #rezekisaya #trustedseller #shopping #anakgadis #wanitasolehah #plussizemurah #bazarpaknil ...

[ NEW DESIGN ]

Riau Rosella Exclusive keluaran terbaru Scf kali ni tampil dgn design lebih RARE dan MEWAH. Material Sutera Jaguard high quality buat u gaiiss feeling

[ NEW DESIGN ] Riau Rosella Exclusive keluaran terbaru Scf kali ni tampil dgn design lebih RARE dan MEWAH. Material Sutera Jaguard high quality buat u gaiiss feeling "princess" gitew👰🏼👰🏼 Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya ✔️ Material Sutera jaguard high quality ✔️ 10 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak ✔️ Design Kurung Riau moden ✔️ Ada butang di depan baju ✔️ Whuduk freandly ✔️Available saiz XS to XXL ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk semua majlis keramaian ☑️Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ☑️Contoh Model Pakai Saiz S ☑️Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 HARGA RM115 PLUS SIZE ADD RM10 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage #kurungmoden #kurungmurah #kurunglace #kurungminimalaysia #kurunglabuh #gadishijab #produkviral #assalamualaikum #rezekisaya #trustedseller #shopping #anakgadis #wanitasolehah #plussizemurah #bazarpaknil ...