#neelofa

Posts tagged on #neelofa

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Lawak tahap gaban....sumpah sakit perut aku gelak ... adoi la Nabil...ngokngek betul!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #neelofa #nabilahmad #zizanrazak #meletop.

Lawak tahap gaban....sumpah sakit perut aku gelak ... adoi la Nabil...ngokngek betul!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #neelofa #nabilahmad #zizanrazak #meletop ...

๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†nak buat jugak laa juice celery๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
#neelofa 
#videoneelofa 
#gengpagihot.

๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†nak buat jugak laa juice celery๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #neelofa #videoneelofa #gengpagihot ...

''pa bakpo tgk tah sini pa''-zizan๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† zizanggg satgi betul2 kena napar ni๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
#neelofa 
#videoneelofa 
#lofaday 
#meletop.

''pa bakpo tgk tah sini pa''-zizan๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† zizanggg satgi betul2 kena napar ni๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #neelofa #videoneelofa #lofaday #meletop ...

๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†lepas ni lofa kena bawak family selalu dekat set๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
#neelofa 
#videoneelofa 
#meletop 
#lofaday.

๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†lepas ni lofa kena bawak family selalu dekat set๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #neelofa #videoneelofa #meletop #lofaday ...

Most Recent

2 pcs joint modern jubah mekah
New (100%) never worn
Conditions 10/10
Embellishment condition 10/10
Color: dusty dull pink

Measurements:
Shoulder, 16.5

2 pcs joint modern jubah mekah New (100%) never worn Conditions 10/10 Embellishment condition 10/10 Color: dusty dull pink Measurements: Shoulder, 16.5" Bust, 42" Sleeves, 21.5" Full dress, 53" Bought for Riyal 170 Selling for only RM130 DM to purchase ๐Ÿค— #vsco #vscocam #vscocool #vscoday #vscodaily #vscocool #insta #instagood #instagram #ootd #abaya #jubahmekah #jubah #neelofa #naelofar #klcc #mekah ...

โ€œCoach saya ambil sarapan nasi ni sebab yela kan sibuk nak bejalan sana sini. So perlukan tenagaโ€
.
.
Setakat berjalan tak bakar kalori banyak in fact tak sampai 100kcal pon. Sepinggan nasi lemak ni pula hampir 600kcal dengan ayam gorengnya nasi berlemaknya telur ikan bilis dan tak canpur lagi teh ais kan. MashaAllah tingginya kalori sarapan macam mana la tak kembang badan kan. So jomm ubah
.
.
Coach Kish Yussof
011-2914-1123
Click link di bio untuk daftar program dan saya akan guide anda step by step untuk anda capai berat ideal ๐Ÿ”ฅ
.
.
#jomkurussecaraonline #kuruscepat #kurustanpaberlapar #neelofa #misimengecil #turun10kgsebulan #turun5kgsebulan #tv3 #weightlosstips #menusihat #kurusdarirumah #tipskurus #tipskuruscepat #taknakgemuk #seluarbesar #blousewanita #shawllabuh #bajubesar #lwoc #kdrama #dramafever #2019goals #fatburner #uitm #healthyfood #healthyrecipes #jalanjalancarimakan #gemukisawesome #isihatmagazine.

โ€œCoach saya ambil sarapan nasi ni sebab yela kan sibuk nak bejalan sana sini. So perlukan tenagaโ€ . . Setakat berjalan tak bakar kalori banyak in fact tak sampai 100kcal pon. Sepinggan nasi lemak ni pula hampir 600kcal dengan ayam gorengnya nasi berlemaknya telur ikan bilis dan tak canpur lagi teh ais kan. MashaAllah tingginya kalori sarapan macam mana la tak kembang badan kan. So jomm ubah . . Coach Kish Yussof 011-2914-1123 Click link di bio untuk daftar program dan saya akan guide anda step by step untuk anda capai berat ideal ๐Ÿ”ฅ . . #jomkurussecaraonline #kuruscepat #kurustanpaberlapar #neelofa #misimengecil #turun10kgsebulan #turun5kgsebulan #tv3 #weightlosstips #menusihat #kurusdarirumah #tipskurus #tipskuruscepat #taknakgemuk #seluarbesar #blousewanita #shawllabuh #bajubesar #lwoc #kdrama #dramafever #2019goals #fatburner #uitm #healthyfood #healthyrecipes #jalanjalancarimakan #gemukisawesome #isihatmagazine ...

Resdung dah hilang, allergic jerawat juga makin kurang! ๐Ÿ˜Š
.
Sis/tuan berminat? Sila tinggalkan No Fon atau lebih senang lagi terus dm kami atau nak lagi senang boleh terus tekan link WhatsApp di bio kami. ๐Ÿ˜Š
.
#sihatbersamaResdome #malaysia #kamijual #sayajual #sayajualsayapakai #sayajualsayaguna #penawarresdung #bazaaronline #bazarpaknil #baazarpaknil #naksihat #sihatdancantik #viralmalaysia #viral #kelantan #neelofa #aliffaziz #photooftheday #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #artismalaysia #tiktokmalaysia #instafamous #produkviral #produklokal #produkmuslim #produkhalal #resdung #resdungkronik #ubatresdung.

Resdung dah hilang, allergic jerawat juga makin kurang! ๐Ÿ˜Š . Sis/tuan berminat? Sila tinggalkan No Fon atau lebih senang lagi terus dm kami atau nak lagi senang boleh terus tekan link WhatsApp di bio kami. ๐Ÿ˜Š . #sihatbersamaResdome #malaysia #kamijual #sayajual #sayajualsayapakai #sayajualsayaguna #penawarresdung #bazaaronline #bazarpaknil #baazarpaknil #naksihat #sihatdancantik #viralmalaysia #viral #kelantan #neelofa #aliffaziz #photooftheday #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #artismalaysia #tiktokmalaysia #instafamous #produkviral #produklokal #produkmuslim #produkhalal #resdung #resdungkronik #ubatresdung ...

1 beg

2 beg

Sampai koyak๐Ÿ˜‚

Sis nak lanja awak2 sume kos pos ni. Free postage plus free gift.

Siapa nak komen

1 beg 2 beg Sampai koyak๐Ÿ˜‚ Sis nak lanja awak2 sume kos pos ni. Free postage plus free gift. Siapa nak komen "SAYA NAK PLEASE" _ COD AREA CYBERJAYA, PUTRAJAYA, KLIA, BANGI, KAJANG, KLIA,BANTING, SEREMBAN, SENAWANG, KL, CEMPAKA, BANDAR SRI PUTRA, BUKIT MAHKOTA, ENSTEK, KOTA SERIEMAS, KOTA WARISAN, BBST, KL & GENTING HIGHLAND _ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ________. โ˜Ž0139182671 @fairfitcyberjaya . . Sekarang ada promo beli 1 percuma 8 free gifts Beli 2 percuma 16 freegifts. Stok terhad sangat. First come first serve inshallah. . . #kurusdanputih #fairfitcyberjaya #fairfitselangor #fairfitkl #fairfitsepang #fairfitmurah #fairfitnegerisembilan #testimonifairfit #kurusputih #kuruscepat #demamfairfit #kurussihat #supplementkurus #fatburner #fairfitnilai #fairfitklia #fairfitputrajaya #neelofa #maluapabosku ...

Good morning Leola fairies! Letโ€™s grab Leola and Doctox products today! Iโ€™m sure itโ€™s the best self investment uโ€™ll make โค๏ธ
. .
#leolaglow #leola #erinleola #makeupartistmalaysia #makeupartist #malaywedding #weddingkl #skincaremalaysia #skincare #pengantin #kahwin #nikah #sanding #tunang #muakl #makeuplover #malayweddingdiaries #leolafairies #neelofa #acneserum #makeupserum #serumviral #sosxleolascrub #sosxleola #scrubjerawat #muamalaysia.

Good morning Leola fairies! Letโ€™s grab Leola and Doctox products today! Iโ€™m sure itโ€™s the best self investment uโ€™ll make โค๏ธ . . #leolaglow #leola #erinleola #makeupartistmalaysia #makeupartist #malaywedding #weddingkl #skincaremalaysia #skincare #pengantin #kahwin #nikah #sanding #tunang #muakl #makeuplover #malayweddingdiaries #leolafairies #neelofa #acneserum #makeupserum #serumviral #sosxleolascrub #sosxleola #scrubjerawat #muamalaysia ...

.
SLIDE ๐Ÿ‘‰ FOR MORE COLOUR
.
FAST SELLING !!
.
.
โœ”CARLO RINO SET
.
โœ”MATERIAL PU
.
โœ”GRED AA
.
โœ”RM60 SM / RM65 SS
.
โœ”FREE POSTAGE
.
โœ”READY STOCK
.
.
Untuk order terus whatsapp ๐Ÿ‘‡
.
Yuni 
013.913.6155
(Atau tekan link di bio)
.
#ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #fattzura #neelofa #dulangboy #asalkandiabahagia #petuanenek #curicuricinta #babyctdk #ame2019 #ame #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagcarlorino  #slingbagcarlorinomurah #handbagraya #carlorino #handbagcarlorino #handbagcarlorinomalaysia #handbagcarlorinomurah #carlorinomurah #carlorinomalaysia #bazarpaknil #tutorialtudung #resepimasakan.

. SLIDE ๐Ÿ‘‰ FOR MORE COLOUR . FAST SELLING !! . . โœ”CARLO RINO SET . โœ”MATERIAL PU . โœ”GRED AA . โœ”RM60 SM / RM65 SS . โœ”FREE POSTAGE . โœ”READY STOCK . . Untuk order terus whatsapp ๐Ÿ‘‡ . Yuni 013.913.6155 (Atau tekan link di bio) . #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #fattzura #neelofa #dulangboy #asalkandiabahagia #petuanenek #curicuricinta #babyctdk #ame2019 #ame #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagcarlorino #slingbagcarlorinomurah #handbagraya #carlorino #handbagcarlorino #handbagcarlorinomalaysia #handbagcarlorinomurah #carlorinomurah #carlorinomalaysia #bazarpaknil #tutorialtudung #resepimasakan ...