#cikbungaenciksombong

Posts tagged on #cikbungaenciksombong

Top Posts Recent Posts

Top Posts

A M Y R A M A R •
.
VIDEO 1
.
Alahaiii rindu pulak nak tengok drama lakonan #Amyramar ni.. Korang rindu tak?! Tak kiralah apa org nak cakap, akak nak start ber throwback semula ni huhu.. Layankanlah jer ya video scene2 best n sweet yg akak share ni ok. Yg tak suka tu, silalah main jauh-jauh yer. K bye✌
.
#DramaLakonanAmyramar
#CikBungaEncikSombong
#AmarBaharin #AmyraRosli
@amarbaharin @aamyrarosli
..

A M Y R A M A R • . VIDEO 1 . Alahaiii rindu pulak nak tengok drama lakonan #Amyramar ni.. Korang rindu tak?! Tak kiralah apa org nak cakap, akak nak start ber throwback semula ni huhu.. Layankanlah jer ya video scene2 best n sweet yg akak share ni ok. Yg tak suka tu, silalah main jauh-jauh yer. K bye✌ . #DramaLakonanAmyramar #CikBungaEncikSombong #AmarBaharin #AmyraRosli @amarbaharin @aamyrarosli . ...

A M Y R A M A R •
.
VIDEO 2
.
Rindu kan kan kan?! So, layankan jelah throwback scene sweet mweet #Amyramar dlm #CikBungaEncikSombong ni 💕
.
#DramaLakonanAmyramar
#AmarBaharin #AmyraRosli
@amarbaharin @aamyrarosli
..

A M Y R A M A R • . VIDEO 2 . Rindu kan kan kan?! So, layankan jelah throwback scene sweet mweet #Amyramar dlm #CikBungaEncikSombong ni 💕 . #DramaLakonanAmyramar #AmarBaharin #AmyraRosli @amarbaharin @aamyrarosli . ...

#AmyraRosli
#AmarBaharin
#Amyramar
#CikBungaEncikSombong

Scene

#AmyraRosli #AmarBaharin #Amyramar #CikBungaEncikSombong Scene "si tak tahu malu tak sedar diri masih tak tahu malu" ...

A M Y R A M A R •
.
VIDEO 3
.
Nah akak belanja lagi scene sweet #Amyramar dlm #CikBungaEncikSombong
Moga dptlah lepaskan rindu tu kan.. Nanti akak share juga scene dari drama lain ok👌
.
#DramaLakonanAmyramar
#AmarBaharin #AmyraRosli
..

A M Y R A M A R • . VIDEO 3 . Nah akak belanja lagi scene sweet #Amyramar dlm #CikBungaEncikSombong Moga dptlah lepaskan rindu tu kan.. Nanti akak share juga scene dari drama lain ok👌 . #DramaLakonanAmyramar #AmarBaharin #AmyraRosli . ...

Scene EP14 ~  Hidup mati Harris hanya utk Intan..😘😘💞 #CikBungaEncikSombong

#AmarBaharin
#AmyraRosli 
#JasminHamid 
#SasqiaDahuri.

Scene EP14 ~ Hidup mati Harris hanya utk Intan..😘😘💞 #CikBungaEncikSombong #AmarBaharin #AmyraRosli #JasminHamid #SasqiaDahuri ...

A M Y R A M A R •
.
Korang rindu tak nak tengok lakonan #Amyramar ?! Rindu tak?! Ngaku jelah kalau betul rindu.. Kan senang..😊
.
#DramaLakonanAmyramar
#CikBungaEncikSombong
#AmarBaharin #AmyraRosli
..

A M Y R A M A R • . Korang rindu tak nak tengok lakonan #Amyramar ?! Rindu tak?! Ngaku jelah kalau betul rindu.. Kan senang..😊 . #DramaLakonanAmyramar #CikBungaEncikSombong #AmarBaharin #AmyraRosli . ...

#AmyraRosli
#AmarBaharin
#Amyramar
#CikBungaEncikSombong

Scene

#AmyraRosli #AmarBaharin #Amyramar #CikBungaEncikSombong Scene "Alalalalalalalo" ❤💯% ...

#CikBunga & #EncikSombong ingin mengucapkan selamat berbuka pada semua penonton setia #CBES  JANGAN lupa JANGAN tengok #CikBungaEncikSombong mlm ni jam 9mlm di AstroPrima & MayaHD sebab harini hari Jumaat 😊 *Cik bunga tu ingat2 la kitorang yg berbuka di set #CikBungaEncikSombongRaya ni ok 👀☺️.

#CikBunga & #EncikSombong ingin mengucapkan selamat berbuka pada semua penonton setia #CBES JANGAN lupa JANGAN tengok #CikBungaEncikSombong mlm ni jam 9mlm di AstroPrima & MayaHD sebab harini hari Jumaat 😊 *Cik bunga tu ingat2 la kitorang yg berbuka di set #CikBungaEncikSombongRaya ni ok 👀☺️ ...

Scene EP05 ~  Peluk kuat sikit! 😄😄😘 #CikBungaEncikSombong 
#AmarBaharin 
#AmyraRosli.

Scene EP05 ~ Peluk kuat sikit! 😄😄😘 #CikBungaEncikSombong #AmarBaharin #AmyraRosli ...