#beautyconsultantmarykay

Posts tagged on #beautyconsultantmarykay

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Doa kan kejayaan Saya dalam Bidang Mary kay berjalan dengan Lancar.

InsyaAllah

Aamiin
#marykaymalaysia 
#marykayseminar2018 
#beautyconsultantmarykay.

Doa kan kejayaan Saya dalam Bidang Mary kay berjalan dengan Lancar. InsyaAllah Aamiin #marykaymalaysia #marykayseminar2018 #beautyconsultantmarykay ...

.
Gagal ke? Bukan lah. Tu semua ujian. Nak sedap lagi itu semua perancangan Allah. Dia bagi ujian sebab nak tunjukkan hikmah. Hikmah lebih besar . .
.
Orang GAGAL ialah orang yang tak berani bangkit setelah dia jatuh. Selalu dengar macam ni kan? Tapi memang betul pun. Orang gagal orang yang senang2 je putus asa. .
.
Beza dengan mentaliti orang berjaya. Bila jatuh atau ada tekanan dari kiri kanan, atas bawah dia mula bangkit. Tak kisah pun kepayahan ape yang dilalui. .
.
Time dia diuji, Dia mampu ingat semula kejayaan-kejayaan yang pernah dicapai walaupun kejayaan itu Allah bagi rasa sementara. .
.
Sekurang-kurangnya dia pernah rasa nikmat kejayaan berbanding orang lain yang buat apa pun tak dapat.
.
Buat bisnes biasalah. Bukan semua nya indah. Pernah sorang sifu bisnes ni kata kejayaan sebenar 10% je dari apa yang orang lain nampak. 90% tu semua proses kegagalan. Nampak ?.
.
Apepun, saya bersyukur. Usaha saya sebelum ni Allah balas dengan bermacam-macam kejayaan. Dari zero knowledge sampai ke tahap macam sekarang ni . Sekurang-kurangnya saya pernah berjaya 💪🏼. .
.
Kalau kali ke-2 buat balik ape ade hal. Mungkin lebih mudah dari sebelum ni. Mak saya kata, Alah bisa tegal biasa.
.
WELL DONE IS BETTER THAN WELL SAID bebeh 👏👏
.
#sambiltepukbahusendiri
#beautyconsultantmarykay 
#marykaybynina 
#beautypreneur
#marykaycheras 
#marykaykl 
#justdoit.

. Gagal ke? Bukan lah. Tu semua ujian. Nak sedap lagi itu semua perancangan Allah. Dia bagi ujian sebab nak tunjukkan hikmah. Hikmah lebih besar . . . Orang GAGAL ialah orang yang tak berani bangkit setelah dia jatuh. Selalu dengar macam ni kan? Tapi memang betul pun. Orang gagal orang yang senang2 je putus asa. . . Beza dengan mentaliti orang berjaya. Bila jatuh atau ada tekanan dari kiri kanan, atas bawah dia mula bangkit. Tak kisah pun kepayahan ape yang dilalui. . . Time dia diuji, Dia mampu ingat semula kejayaan-kejayaan yang pernah dicapai walaupun kejayaan itu Allah bagi rasa sementara. . . Sekurang-kurangnya dia pernah rasa nikmat kejayaan berbanding orang lain yang buat apa pun tak dapat. . Buat bisnes biasalah. Bukan semua nya indah. Pernah sorang sifu bisnes ni kata kejayaan sebenar 10% je dari apa yang orang lain nampak. 90% tu semua proses kegagalan. Nampak ?. . Apepun, saya bersyukur. Usaha saya sebelum ni Allah balas dengan bermacam-macam kejayaan. Dari zero knowledge sampai ke tahap macam sekarang ni . Sekurang-kurangnya saya pernah berjaya 💪🏼. . . Kalau kali ke-2 buat balik ape ade hal. Mungkin lebih mudah dari sebelum ni. Mak saya kata, Alah bisa tegal biasa. . WELL DONE IS BETTER THAN WELL SAID bebeh 👏👏 . #sambiltepukbahusendiri #beautyconsultantmarykay #marykaybynina #beautypreneur #marykaycheras #marykaykl #justdoit ...

Happy Monday & Happy Working everyone! 💗
-
Love,
FarahAziz
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia 🇲🇾
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayutara #marykaypenang #beautyconsultantmarykay.

Happy Monday & Happy Working everyone! 💗 - Love, FarahAziz Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 🇲🇾 . #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayutara #marykaypenang #beautyconsultantmarykay ...

CholestiMax Nuskin 
merupakan suplemen dari beras ragi merah yang bisa membantu tubuh Anda dalam meningkatkan kadar kolesterol sehat. Produk ini merupakan bentuk alami ragi bernama Monascus Purpureus Went yang sudah terstandar dan difermentasikan di beras sebagai makanan kesehatan tradisional Cina.

Perlu Anda ketahui, ragi ini mengandung manfaat kesehatan dan sudah dikenal serta digunakan di Cina lebih dari 2000 tahun. Waktu ini sangat lama dan itu artinya, CholestiMax Nuskin  sudah terbukti menjadi suplemen makanan alami yang bisa menjaga kadar kolesterol sehat di dalam tubuh kita.

Perlu Anda ketahui, CholestiMax Nuskin memiliki beberapa manfaat yang sangat menyehatkan untuk tubuh. Beberapa manfaatnya antara lain sebagai berikut ini.

Meningkatkan dan mempertahankan kadar lemak darah sehat.

Telah di standarisasi mengandung bahan aktif 600mg beras ragi merah (Monascus purpureus Went) kualitas tinggi

Meningkatkan dan mempertahankan kadar kolesterol sehat.

Menurunkan kadar kolesterol total

Menurunkan kadar kolesterol LDL (kolesterol jahat)

Pelengkap alami pada pola makan sehat dan olahraga.

Menurunkan resiko penyakit penyakit kardiovaskular (jantung dan pembuluh darah)

Bebas Citrinin dan Kandungan khas yang 100% alami tanpa bahan bahan kimia “

Mencegah terjadinya oksidasi kolesterol LDL.

CholestiMax Nuskin akan bekerja untuk menurunkan kadar kolesterol yang ada di dalam tubuh Anda. Pada dasarnya, kolesterol tubuh diproduksi oleh hati. Makanan yang dikonsumsi dengan kandungan kolesterol akan meningkatkan kadar kolesterol jahat di dalam tubuh. 
Yuk pesan segera 😍

#cholestimax #AgeLOC #NuSkin #NuSkinPharmanex #healthyskin #NuSkinJakarta #NuSkinTangerang #NuSkinIndonesia #Sepatan #GrowingTogether #DistributorResmi #BeautyConsultant #System7 #like4like #likeforlike #likeforfollow#sayajualmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmarykay #melacepskincare #marykaylife #marykaymelaka #timewise #marykayproducts #marykayskincare #marykaylovers #marykaypahang #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaycyberjaya.

CholestiMax Nuskin merupakan suplemen dari beras ragi merah yang bisa membantu tubuh Anda dalam meningkatkan kadar kolesterol sehat. Produk ini merupakan bentuk alami ragi bernama Monascus Purpureus Went yang sudah terstandar dan difermentasikan di beras sebagai makanan kesehatan tradisional Cina. Perlu Anda ketahui, ragi ini mengandung manfaat kesehatan dan sudah dikenal serta digunakan di Cina lebih dari 2000 tahun. Waktu ini sangat lama dan itu artinya, CholestiMax Nuskin sudah terbukti menjadi suplemen makanan alami yang bisa menjaga kadar kolesterol sehat di dalam tubuh kita. Perlu Anda ketahui, CholestiMax Nuskin memiliki beberapa manfaat yang sangat menyehatkan untuk tubuh. Beberapa manfaatnya antara lain sebagai berikut ini. Meningkatkan dan mempertahankan kadar lemak darah sehat. Telah di standarisasi mengandung bahan aktif 600mg beras ragi merah (Monascus purpureus Went) kualitas tinggi Meningkatkan dan mempertahankan kadar kolesterol sehat. Menurunkan kadar kolesterol total Menurunkan kadar kolesterol LDL (kolesterol jahat) Pelengkap alami pada pola makan sehat dan olahraga. Menurunkan resiko penyakit penyakit kardiovaskular (jantung dan pembuluh darah) Bebas Citrinin dan Kandungan khas yang 100% alami tanpa bahan bahan kimia “ Mencegah terjadinya oksidasi kolesterol LDL. CholestiMax Nuskin akan bekerja untuk menurunkan kadar kolesterol yang ada di dalam tubuh Anda. Pada dasarnya, kolesterol tubuh diproduksi oleh hati. Makanan yang dikonsumsi dengan kandungan kolesterol akan meningkatkan kadar kolesterol jahat di dalam tubuh. Yuk pesan segera 😍 #cholestimax #AgeLOC #NuSkin #NuSkinPharmanex #healthyskin #NuSkinJakarta #NuSkinTangerang #NuSkinIndonesia #Sepatan #GrowingTogether #DistributorResmi #BeautyConsultant #System7 #like4like #likeforlike #likeforfollow #sayajualmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmarykay #melacepskincare #marykaylife #marykaymelaka #timewise #marykayproducts #marykayskincare #marykaylovers #marykaypahang #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaycyberjaya ...

Belanja pipi pau satu.... Adehhhh 🙄🤗😍😅😄🤣😂
.
.
Skincare izu pakai siang malam 100% #MaryKay sejak tahun 2016 lg....
.
.
2017 berjinak2 pakai kosmetik main make up pulak yelahh dh jd Beauty Consultant kan... Hehehehe....
.
.
Setia pd yg satu produk... Byk perubahan... Alhamdulillah.. 😍
.
#MaryKayMalaysia
#MaryKayKualaLumpur
#MaryKaySeluruhMalaysia
#BeautyConsultantMaryKay
#18TahunDiMalaysia
#BisnesPartime
#Akakpolisbisnes
#Cantikdanberduit
#Top5skincare
#Top2kosmetik
#Produk55tahunpasarandunia
#produktop5globalbrand
#Bebasbahankimiabahaya
#Reseacrh&Deveploment.

Belanja pipi pau satu.... Adehhhh 🙄🤗😍😅😄🤣😂 . . Skincare izu pakai siang malam 100% #MaryKay sejak tahun 2016 lg.... . . 2017 berjinak2 pakai kosmetik main make up pulak yelahh dh jd Beauty Consultant kan... Hehehehe.... . . Setia pd yg satu produk... Byk perubahan... Alhamdulillah.. 😍 . #MaryKayMalaysia #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySeluruhMalaysia #BeautyConsultantMaryKay #18TahunDiMalaysia #BisnesPartime #Akakpolisbisnes #Cantikdanberduit #Top5skincare #Top2kosmetik #Produk55tahunpasarandunia #produktop5globalbrand #Bebasbahankimiabahaya #Reseacrh &Deveploment ...

“TO BE OR NOT TO BE🤔” - сегодня серьёзная тема. Быть или не быть бьюти-консультантом?! Мои ЗА и НЕ ТО ЧТОБЫ ПРОТИВ:
ЗА💃🏼
💫 для начала - это вызов самой себе, особенно, если ты не очень уверена в себе и своих силах по жизни,
💫 можно выгнать всех давно прописавшихся в голове тараканов,
💫 непрерывное развитие, нет шансов остаться прежней во всех смыслах,
💫 ваша внешность меняется вместе с вами,
💫 наконец понимаешь, что ты сама можешь создавать каждый день своей жизни и от тебя зависит каким он будет🧚🏼‍♀️,
💫 яркая 💄помада? - ЛЕГКО!
💫 столько ярких событий за год, что, оглядываясь назад, не можешь поверить, что ты везде успела,
💫 как бы ни было трудно, ты ценишь каждый момент жизни, который наполняет её новыми событиями и интересными людьми,
💫 можешь позволить себе купить сразу 13 помад, разных оттенков, потому что 1 уже как-то не хватает, ведь ты привыкаешь быть разной, классной, контрастной 💁🏼‍♀️,
💫 у тебя собственный магазин косметики 😱,
💫 💸 летят отовсюду 🤫,
💫 твои БРОВИ - твоя гордость, потому что все САМА все умеешь,
💫 PRO makeup 💋- no problem и не только себе,
💫 компания заваливает подарками, начинаешь заваливать ими всех вокруг,
💫 появляется определённая степень свободы в мыслях и действиях😜,
💫 твои возможности расширяются по мере того, как растёт твой профессионализм,
💫ннннннннадцать различных обучений и курсов,
💫 больше не задаёшь вопрос «КТО Я?!»,
💫 ты - лицо БРЕНДА,
НЕ ТО ЧТОБЫ ПРОТИВ 🙈:
😶 обычно поначалу ты не готова к таким резким переменам в жизни, если раньше ты не мутила свой бизнес, сопротивляешься всем, на все смотришь с недоверием,
😶 большой поток информации,
😶 появляется много-много дел, в сутках не хватает часов, чтобы все переделать,
😶 тебе все и везде надо, нельзя ничего пропустить, потому что ты уже часть мира красоты, который меняется со скорость света,
😶 непрерывный труд,
😶 ответственность за свои действия перед собой и перед твоими клиентами,
😶 надо как-то заставить себя делать дело, а так хочется, чтоб оно само...,
😶 постоянно достигать целей, без этого ты просто ИБД,
😶 мало выходных, мало мало выходных.
❣️эти НЕ ТО ЧТОБЫ ПРОТИВ формируют мою личность и мои ЗА (их больше), так что, я не против 🤩.

“TO BE OR NOT TO BE🤔” - сегодня серьёзная тема. Быть или не быть бьюти-консультантом?! Мои ЗА и НЕ ТО ЧТОБЫ ПРОТИВ: ЗА💃🏼 💫 для начала - это вызов самой себе, особенно, если ты не очень уверена в себе и своих силах по жизни, 💫 можно выгнать всех давно прописавшихся в голове тараканов, 💫 непрерывное развитие, нет шансов остаться прежней во всех смыслах, 💫 ваша внешность меняется вместе с вами, 💫 наконец понимаешь, что ты сама можешь создавать каждый день своей жизни и от тебя зависит каким он будет🧚🏼‍♀️, 💫 яркая 💄помада? - ЛЕГКО! 💫 столько ярких событий за год, что, оглядываясь назад, не можешь поверить, что ты везде успела, 💫 как бы ни было трудно, ты ценишь каждый момент жизни, который наполняет её новыми событиями и интересными людьми, 💫 можешь позволить себе купить сразу 13 помад, разных оттенков, потому что 1 уже как-то не хватает, ведь ты привыкаешь быть разной, классной, контрастной 💁🏼‍♀️, 💫 у тебя собственный магазин косметики 😱, 💫 💸 летят отовсюду 🤫, 💫 твои БРОВИ - твоя гордость, потому что все САМА все умеешь, 💫 PRO makeup 💋- no problem и не только себе, 💫 компания заваливает подарками, начинаешь заваливать ими всех вокруг, 💫 появляется определённая степень свободы в мыслях и действиях😜, 💫 твои возможности расширяются по мере того, как растёт твой профессионализм, 💫ннннннннадцать различных обучений и курсов, 💫 больше не задаёшь вопрос «КТО Я?!», 💫 ты - лицо БРЕНДА, НЕ ТО ЧТОБЫ ПРОТИВ 🙈: 😶 обычно поначалу ты не готова к таким резким переменам в жизни, если раньше ты не мутила свой бизнес, сопротивляешься всем, на все смотришь с недоверием, 😶 большой поток информации, 😶 появляется много-много дел, в сутках не хватает часов, чтобы все переделать, 😶 тебе все и везде надо, нельзя ничего пропустить, потому что ты уже часть мира красоты, который меняется со скорость света, 😶 непрерывный труд, 😶 ответственность за свои действия перед собой и перед твоими клиентами, 😶 надо как-то заставить себя делать дело, а так хочется, чтоб оно само..., 😶 постоянно достигать целей, без этого ты просто ИБД, 😶 мало выходных, мало мало выходных. ❣️эти НЕ ТО ЧТОБЫ ПРОТИВ формируют мою личность и мои ЗА (их больше), так что, я не против 🤩 ...

Till we meet again Hangzhou 🙌🏻 this trip is an annual trip so this year im planning to go again hehe 😉 but with my teammates 😘YAY to FREE yearly winter trip ❄️ .
.
.
#marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #freetripbymarykay.

Till we meet again Hangzhou 🙌🏻 this trip is an annual trip so this year im planning to go again hehe 😉 but with my teammates 😘YAY to FREE yearly winter trip ❄️ . . . #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #freetripbymarykay ...

Sempat sebelum masuk kelas senjata...sebelum mengajar p abik barang #MaryKay dlu
. 
Yaaa permulaan izu join mary Kay...
Pergi rumah org... Jmpe org... Rempit je...
Bag starter kit tu duk celah depan tu lah..
Hujan panas.. Relax je... 😁💪
Mase tu mmg takde kete.. 🤣
.
. 
Usaha Allah bg lah rezeki kan...
Alhamdulillah ape yg ade skrg.
Tapi perlukn lg usaha utk capai impian org2 tersayang jugak.. 💋🔥
#BisnesPartime
#BeautyConsultantMaryKay.

Sempat sebelum masuk kelas senjata...sebelum mengajar p abik barang #MaryKay dlu . Yaaa permulaan izu join mary Kay... Pergi rumah org... Jmpe org... Rempit je... Bag starter kit tu duk celah depan tu lah.. Hujan panas.. Relax je... 😁💪 Mase tu mmg takde kete.. 🤣 . . Usaha Allah bg lah rezeki kan... Alhamdulillah ape yg ade skrg. Tapi perlukn lg usaha utk capai impian org2 tersayang jugak.. 💋🔥 #BisnesPartime #BeautyConsultantMaryKay ...

Most Recent

💁🏻‍♀️Hai dear! 
Okay ptg ni sis nak cerita skit pasal Serum C dari Mary Kay ni.
.
Nak tahu siapa yg perlu ambil dan pakai serum ni? Okayyy...
.
🍊Time Wise Replenishing Serum C ®🍊
.
🔆Kulit akan jadi CERAH (disebabkan kandungan Vitamin C yg banyak!) , tegang, anjal, garis2 halus hilang, pipi akan naik cantik (macam cucuk  botox)
.
🔆Dan anda akan nampak muda 10 tahun!!😍😍😍 Apa yg ada dalam Serum C?
.
🔆Kita ada 5 bahan utama yg exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C!
.
1️⃣Kakadu Plum Extract
⚫️mengandungi level Vitamin C yg paling tinggi di antara buah- buahan yg ada Vitamin C termasuklah Orange. Kepekatan Vit C dia lebih berkali2 ganda tinggi drp Orange
.
2️⃣Camu - camu extract
⚫️2nd highest level kepekatan Vitamin C.
Pokok ni juga tahan pada semua jenis persekitaran , tak kira lah trlalu panas or terlalu sejuk.
.
3️⃣Acerola Cherry extract
⚫️juga sgt kaya dgn Vitamin C
Pokok ni sgt bernilai hinggakan sesetengah negara tak benarkan utk ia dieksport ke luar
.
4️⃣Blackcurrant Berry extract
⚫️Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan
.
5️⃣Pomegranate extract
⚫️Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan & juga anti stress
.
🔆Patut la best seller serum ni kan. Mana nak dapat serum mcm ni dekat market yg banyak sgt kandungan yg superb.
.
🔆Okay lah jom la cuba , sebab sis pun dah pakai tau, best sgttttt😘
.
❤️ ❤️Yang bestnya bila beli serum ni dapat PERCUMA Timewise Vitamin C Activating Square 😘
.
💋Love
Noor Wahidah
www.watsap.my/60124836311
#marykay_by_armanwida.

💁🏻‍♀️Hai dear! Okay ptg ni sis nak cerita skit pasal Serum C dari Mary Kay ni. . Nak tahu siapa yg perlu ambil dan pakai serum ni? Okayyy... . 🍊Time Wise Replenishing Serum C ®🍊 . 🔆Kulit akan jadi CERAH (disebabkan kandungan Vitamin C yg banyak!) , tegang, anjal, garis2 halus hilang, pipi akan naik cantik (macam cucuk botox) . 🔆Dan anda akan nampak muda 10 tahun!!😍😍😍 Apa yg ada dalam Serum C? . 🔆Kita ada 5 bahan utama yg exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C! . 1️⃣Kakadu Plum Extract ⚫️mengandungi level Vitamin C yg paling tinggi di antara buah- buahan yg ada Vitamin C termasuklah Orange. Kepekatan Vit C dia lebih berkali2 ganda tinggi drp Orange . 2️⃣Camu - camu extract ⚫️2nd highest level kepekatan Vitamin C. Pokok ni juga tahan pada semua jenis persekitaran , tak kira lah trlalu panas or terlalu sejuk. . 3️⃣Acerola Cherry extract ⚫️juga sgt kaya dgn Vitamin C Pokok ni sgt bernilai hinggakan sesetengah negara tak benarkan utk ia dieksport ke luar . 4️⃣Blackcurrant Berry extract ⚫️Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan . 5️⃣Pomegranate extract ⚫️Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan & juga anti stress . 🔆Patut la best seller serum ni kan. Mana nak dapat serum mcm ni dekat market yg banyak sgt kandungan yg superb. . 🔆Okay lah jom la cuba , sebab sis pun dah pakai tau, best sgttttt😘 . ❤️ ❤️Yang bestnya bila beli serum ni dapat PERCUMA Timewise Vitamin C Activating Square 😘 . 💋Love Noor Wahidah www.watsap.my/60124836311 #marykay_by_armanwida ...

INTRO‼️❗‼️
.
Memperkenalkan Timewise Vitamin C Activating Squares oleh Mary Kay❗️
( range skincare Timewise adalah set awet muda untuk kembalikan masa lalu)

Vit C Squares ini adalah hasil teknologi yang PERTAMA sekali dalam dunia Beauty. Telah  dipasarkan di United States dan bulan Mac sekarang , Mary Kay Malaysia bawa masuk untuk kita di sini.
.
Hebat nya Mary Kay berbesar hati memberi secara percuma kepada pengguna yang sentiasa menyokong Mary Kay😍

Ya benar❗️🆓 dengan setiap pembelian sebotol Serum C atau Serum Lumivie😍

Kenapa Vit C dalam bentuk kepingan? 🤔
Kerana ia dalam keadaan yang paling ‘stable’ sekali. Ia nya sangat fresh untuk dipakai, amik dari pembungkus terus aduk dan oles olesan  ke muka
.
👍 Serious hebat ka hebat  atau  awesome ka awesome giler?😆😁😁😁
.
Ya ‼️‼️
.
Jom jangan buang masa. Kena lekaih lekaih jika mahu kulit anjal
.
Rebut segera sebelum promosi FREE ni kehabisan
.
Ni tak akan lama. Mesti cepat out of stok taw 😊
.
💋Love
Noor Wahidah
www.watsap.my/60124836311
#marykay_by_armanwida.

INTRO‼️❗‼️ . Memperkenalkan Timewise Vitamin C Activating Squares oleh Mary Kay❗️ ( range skincare Timewise adalah set awet muda untuk kembalikan masa lalu) Vit C Squares ini adalah hasil teknologi yang PERTAMA sekali dalam dunia Beauty. Telah dipasarkan di United States dan bulan Mac sekarang , Mary Kay Malaysia bawa masuk untuk kita di sini. . Hebat nya Mary Kay berbesar hati memberi secara percuma kepada pengguna yang sentiasa menyokong Mary Kay😍 Ya benar❗️🆓 dengan setiap pembelian sebotol Serum C atau Serum Lumivie😍 Kenapa Vit C dalam bentuk kepingan? 🤔 Kerana ia dalam keadaan yang paling ‘stable’ sekali. Ia nya sangat fresh untuk dipakai, amik dari pembungkus terus aduk dan oles olesan ke muka . 👍 Serious hebat ka hebat atau awesome ka awesome giler?😆😁😁😁 . Ya ‼️‼️ . Jom jangan buang masa. Kena lekaih lekaih jika mahu kulit anjal . Rebut segera sebelum promosi FREE ni kehabisan . Ni tak akan lama. Mesti cepat out of stok taw 😊 . 💋Love Noor Wahidah www.watsap.my/60124836311 #marykay_by_armanwida ...

Nak nampak glowing tak??
.
Haa,nak glowing kena la apply serum yang boleh ::
❤menghilangkan jeragat
❤menghilangkan parut jerawat
❤sekata kulit wajah
❤Mencerahkan kulit dari dalam
.
♡LUMIVIE SERUM
.
➰Must haves item!!! sebabnya semua tahu kebaikkan serum kepada kulit. Sifatnya yang mudah menyerap ke dalam kulit, membuatkan kita dpt manfaat sepenuhnya berbanding regimen yg lain.
.
➰Masih berkira² nak simpan jeragat dan tompok hitam kat muka untuk 2-3 tahun lagi ?
.
➰Sis2 semua sepatutnya gunakan lumivie serum ini!
.
❤️❤️Yang bestnya bila beli serum ni dapat PERCUMA Timewise Vitamin C Activating Square 😘
.
💋Love
Noor Wahidah
www.watsap.my/60124836311
#marykay_by_armanwida.

Nak nampak glowing tak?? . Haa,nak glowing kena la apply serum yang boleh :: ❤menghilangkan jeragat ❤menghilangkan parut jerawat ❤sekata kulit wajah ❤Mencerahkan kulit dari dalam . ♡LUMIVIE SERUM . ➰Must haves item!!! sebabnya semua tahu kebaikkan serum kepada kulit. Sifatnya yang mudah menyerap ke dalam kulit, membuatkan kita dpt manfaat sepenuhnya berbanding regimen yg lain. . ➰Masih berkira² nak simpan jeragat dan tompok hitam kat muka untuk 2-3 tahun lagi ? . ➰Sis2 semua sepatutnya gunakan lumivie serum ini! . ❤️❤️Yang bestnya bila beli serum ni dapat PERCUMA Timewise Vitamin C Activating Square 😘 . 💋Love Noor Wahidah www.watsap.my/60124836311 #marykay_by_armanwida ...

Alhamdulilah bila cuti sek sambil2 bawak balik stok marry kay kat mak2 sedara dan beradik mana2 tau nak kan.

Dalam niaga ni kita jangan ada PHD yg besar tu niaga ni rezeki. Ada orang beli alhamdulilah x de kita cuba lagi kan.

Yang penting sis happy tak kacau orang. 
Tapi syukur stok marry kay menyusut. Mak sedara siap book serum ..adik2 biasa la liptic dan lip gloss. Sold out.

Nanti kakak stok lagi😊

#beautyconsultantmarykay 
#maranpahang.

Alhamdulilah bila cuti sek sambil2 bawak balik stok marry kay kat mak2 sedara dan beradik mana2 tau nak kan. Dalam niaga ni kita jangan ada PHD yg besar tu niaga ni rezeki. Ada orang beli alhamdulilah x de kita cuba lagi kan. Yang penting sis happy tak kacau orang. Tapi syukur stok marry kay menyusut. Mak sedara siap book serum ..adik2 biasa la liptic dan lip gloss. Sold out. Nanti kakak stok lagi😊 #beautyconsultantmarykay #maranpahang ...

MELACEP KHAS UNTUK CERAHKAN SKIN SECARA SELAMAT😍😍
Inilah hasilnya bila anda konsisten dengan mary kay!😍😍
.
Makin lama kulit makin cantik dengan mary kay!😊
.
Mary Kay tak menjanjikan putih dan cerah dalam masa seminggu tau!
.
Actually banyak kan produk yang bagus cuma ramai yang tak tau dan takde knowledge!!hurmm!!!
.
jangan obses nk putih dan nak jalan singkat tapi rosakkan skin!ingat tau skin kita pakai hari tau2!!sayangila skin anda ok!😘
.
Mary kay hanya ada produk pencerah je tau!lain kan pencerah dan pemutih🤔
Sambil tu,memudarkan jeragat !!ramai bagi feedback lepas pakai melacep memang nampak jeragat pudar dan skin lebih cerah😘😘
.
'Tiada lagi kulit kusam'
Nak gunakan set melacep plus ni kena pastikan skin dah betul2 ready tau!nak tau skin dh ready ke belum jom dapatkan free consultation dari ana tau!😍
.
Khas utk masalah jeragat,kulit kusam dan gelap!😍no more kulit kusam!
.
 MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk😁
.
😎Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit
• Mencerahkan kulit
• Membuatkan tona kulit menjadi sekata
• Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit
• Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. .
MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan :
.
😇Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
.
😀Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot.
.
💘Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit .
.
.
Nak FREE postage
FREE smple
FREE consultation

meh pm dibah cepat .
Whatsapp 013.6827371
Dibah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsult.

MELACEP KHAS UNTUK CERAHKAN SKIN SECARA SELAMAT😍😍 Inilah hasilnya bila anda konsisten dengan mary kay!😍😍 . Makin lama kulit makin cantik dengan mary kay!😊 . Mary Kay tak menjanjikan putih dan cerah dalam masa seminggu tau! . Actually banyak kan produk yang bagus cuma ramai yang tak tau dan takde knowledge!!hurmm!!! . jangan obses nk putih dan nak jalan singkat tapi rosakkan skin!ingat tau skin kita pakai hari tau2!!sayangila skin anda ok!😘 . Mary kay hanya ada produk pencerah je tau!lain kan pencerah dan pemutih🤔 Sambil tu,memudarkan jeragat !!ramai bagi feedback lepas pakai melacep memang nampak jeragat pudar dan skin lebih cerah😘😘 . 'Tiada lagi kulit kusam' Nak gunakan set melacep plus ni kena pastikan skin dah betul2 ready tau!nak tau skin dh ready ke belum jom dapatkan free consultation dari ana tau!😍 . Khas utk masalah jeragat,kulit kusam dan gelap!😍no more kulit kusam! . MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk😁 . 😎Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit • Mencerahkan kulit • Membuatkan tona kulit menjadi sekata • Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit • Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. . MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan : . 😇Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. . 😀Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot. . 💘Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit . . . Nak FREE postage FREE smple FREE consultation meh pm dibah cepat . Whatsapp 013.6827371 Dibah Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsult ...