#amyrarosli

Posts tagged on #amyrarosli

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Wahh best la pakai voucher ni.. ice cream @brmalaysia jd murah and ada lebih dr 30 flavours yg korg boleh pilih.. oh so yummy 🤤
.
Cepat pakai voucher ni sebelum 30 March 2019 ok? 😘
.
@brmalaysia 
@brmalaysia 
@brmalaysia .
#IcecreamLady #PinkLady #Icecreamcake #AmyraRosli.

Wahh best la pakai voucher ni.. ice cream @brmalaysia jd murah and ada lebih dr 30 flavours yg korg boleh pilih.. oh so yummy 🤤 . Cepat pakai voucher ni sebelum 30 March 2019 ok? 😘 . @brmalaysia @brmalaysia @brmalaysia . #IcecreamLady #PinkLady #Icecreamcake #AmyraRosli ...

Get well soon and speedy recovery mommy love ❤  Pray for mommy

#amyrarosli
 #amyramar.

Get well soon and speedy recovery mommy love ❤ Pray for mommy #amyrarosli #amyramar ...

Sempurna ❤️
.
Follow backup akaun 🌹 @aamyraarosli  @aamyraarosli @aamyraarosli @aamyraarosli @aamyraarosli.

Sempurna ❤️ . Follow backup akaun 🌹 @aamyraarosli @aamyraarosli @aamyraarosli @aamyraarosli @aamyraarosli ...

Si budak tembikai 😍
.
Follow backup akaun 🌹 @aamyraarosli  @aamyraarosli @aamyraarosli @aamyraarosli @aamyraarosli.

Si budak tembikai 😍 . Follow backup akaun 🌹 @aamyraarosli @aamyraarosli @aamyraarosli @aamyraarosli @aamyraarosli ...

Hadiah paling bermakna dalam hidup, Anaqi ❤️.

Hadiah paling bermakna dalam hidup, Anaqi ❤️ ...

If you are reading this, I want to tell you that you are beautiful. Smile and let the world look it 😊 @aamyrarosli

#AmyraRosli #MyIdol.

If you are reading this, I want to tell you that you are beautiful. Smile and let the world look it 😊 @aamyrarosli #AmyraRosli #MyIdol ...

Fuhh Anaqi berdangdut 😂.

Fuhh Anaqi berdangdut 😂 ...

As your mommy,
I promise you that i will always be in one of 3 places ...
.
In front of you to cheer you on.
.
Behind you to have your back.
.
Or next to you so that you aren’t walking alone 👩‍👦
.
#AqeefAnaqi #AmyraRosli.

As your mommy, I promise you that i will always be in one of 3 places ... . In front of you to cheer you on. . Behind you to have your back. . Or next to you so that you aren’t walking alone 👩‍👦 . #AqeefAnaqi #AmyraRosli ...

Alahai, terhiburnya #dssquad pagi ni tengok gelagat @aamyrarosli menyakat Anaqi. 💕 Comel betul! 😘
•
Haaaa.. siap pandai dia menyakat mummy dia balik pulak tu! Korang yang ada bakat berlakon tu, boleh lah hadirkan diri ke Ujibakat Lakonan #dfkl2019 1-3 Mac 2019. Info lanjut, di @dramasangat 💕
•
#dramasangat #dssquad #nur2 #amyrarosli #instaselebriti #goodmorning #officialdramasangat.

Alahai, terhiburnya #dssquad pagi ni tengok gelagat @aamyrarosli menyakat Anaqi. 💕 Comel betul! 😘 • Haaaa.. siap pandai dia menyakat mummy dia balik pulak tu! Korang yang ada bakat berlakon tu, boleh lah hadirkan diri ke Ujibakat Lakonan #dfkl2019 1-3 Mac 2019. Info lanjut, di @dramasangat 💕 • #dramasangat #dssquad #nur2 #amyrarosli #instaselebriti #goodmorning #officialdramasangat ...

Most Recent

Wahh best la pakai voucher ni.. ice cream @brmalaysia jd murah and ada lebih dr 30 flavours yg korg boleh pilih.. oh so yummy 🤤
.
Cepat pakai voucher ni sebelum 30 March 2019 ok? 😘
.
@brmalaysia 
@brmalaysia 
@brmalaysia .
#IcecreamLady #PinkLady #Icecreamcake #AmyraRosli.

Wahh best la pakai voucher ni.. ice cream @brmalaysia jd murah and ada lebih dr 30 flavours yg korg boleh pilih.. oh so yummy 🤤 . Cepat pakai voucher ni sebelum 30 March 2019 ok? 😘 . @brmalaysia @brmalaysia @brmalaysia . #IcecreamLady #PinkLady #Icecreamcake #AmyraRosli ...

Hidup lg ke tak ye budak ni sekarang 😂.

Hidup lg ke tak ye budak ni sekarang 😂 ...

Confirm!!
.
.
Korang akan jatuh hati dengan Yoona lepas tengok video ni’ 💕
.
.
Tak mungkin boleh lari!😆😆
.
.
#GlamRaya #elhaniclothing #koleksiraya2019 #blouseraya.

Confirm!! . . Korang akan jatuh hati dengan Yoona lepas tengok video ni’ 💕 . . Tak mungkin boleh lari!😆😆 . . #GlamRaya #elhaniclothing #koleksiraya2019 #blouseraya ...

Testimoni OOTD #elhaniclothing
.
.
Design : Dress Nadine
Code : ND05
Colour : Mauve/Plum
.
..

Testimoni OOTD #elhaniclothing . . Design : Dress Nadine Code : ND05 Colour : Mauve/Plum . . ...

MELACEP KHAS UNTUK CERAHKAN SKIN SECARA SELAMAT😍😍
Inilah hasilnya bila anda konsisten dengan mary kay!😍😍
.
Makin lama kulit makin cantik dengan mary kay!😊
.
Mary Kay tak menjanjikan putih dan cerah dalam masa seminggu tau!
.
Actually banyak kan produk yang bagus cuma ramai yang tak tau dan takde knowledge!!hurmm!!!
.
jangan obses nk putih dan nak jalan singkat tapi rosakkan skin!ingat tau skin kita pakai hari tau2!!sayangila skin anda ok!😘
.
Mary kay hanya ada produk pencerah je tau!lain kan pencerah dan pemutih🤔
Sambil tu,memudarkan jeragat !!ramai bagi feedback lepas pakai melacep memang nampak jeragat pudar dan skin lebih cerah😘😘
.
'Tiada lagi kulit kusam'
Nak gunakan set melacep plus ni kena pastikan skin dah betul2 ready tau!nak tau skin dh ready ke belum jom dapatkan free consultation dari ana tau!😍
.
Khas utk masalah jeragat,kulit kusam dan gelap!😍no more kulit kusam!
.
 MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk😁
.
😎Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit
• Mencerahkan kulit
• Membuatkan tona kulit menjadi sekata
• Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit
• Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. .
MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan :
.
😇Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
.
😀Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot.
.
💘Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit .
.
.
Nak FREE postage
FREE smple
FREE consultation

meh pm dibah cepat .
Whatsapp 013.6827371
Dibah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsult.

MELACEP KHAS UNTUK CERAHKAN SKIN SECARA SELAMAT😍😍 Inilah hasilnya bila anda konsisten dengan mary kay!😍😍 . Makin lama kulit makin cantik dengan mary kay!😊 . Mary Kay tak menjanjikan putih dan cerah dalam masa seminggu tau! . Actually banyak kan produk yang bagus cuma ramai yang tak tau dan takde knowledge!!hurmm!!! . jangan obses nk putih dan nak jalan singkat tapi rosakkan skin!ingat tau skin kita pakai hari tau2!!sayangila skin anda ok!😘 . Mary kay hanya ada produk pencerah je tau!lain kan pencerah dan pemutih🤔 Sambil tu,memudarkan jeragat !!ramai bagi feedback lepas pakai melacep memang nampak jeragat pudar dan skin lebih cerah😘😘 . 'Tiada lagi kulit kusam' Nak gunakan set melacep plus ni kena pastikan skin dah betul2 ready tau!nak tau skin dh ready ke belum jom dapatkan free consultation dari ana tau!😍 . Khas utk masalah jeragat,kulit kusam dan gelap!😍no more kulit kusam! . MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk😁 . 😎Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit • Mencerahkan kulit • Membuatkan tona kulit menjadi sekata • Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit • Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. . MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan : . 😇Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. . 😀Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot. . 💘Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit . . . Nak FREE postage FREE smple FREE consultation meh pm dibah cepat . Whatsapp 013.6827371 Dibah Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsult ...

MELACEP KHAS UNTUK CERAHKAN SKIN SECARA SELAMAT😍😍
Inilah hasilnya bila anda konsisten dengan mary kay!😍😍
.
Makin lama kulit makin cantik dengan mary kay!😊
.
Mary Kay tak menjanjikan putih dan cerah dalam masa seminggu tau!
.
Actually banyak kan produk yang bagus cuma ramai yang tak tau dan takde knowledge!!hurmm!!!
.
jangan obses nk putih dan nak jalan singkat tapi rosakkan skin!ingat tau skin kita pakai hari tau2!!sayangila skin anda ok!😘
.
Mary kay hanya ada produk pencerah je tau!lain kan pencerah dan pemutih🤔
Sambil tu,memudarkan jeragat !!ramai bagi feedback lepas pakai melacep memang nampak jeragat pudar dan skin lebih cerah😘😘
.
'Tiada lagi kulit kusam'
Nak gunakan set melacep plus ni kena pastikan skin dah betul2 ready tau!nak tau skin dh ready ke belum jom dapatkan free consultation dari ana tau!😍
.
Khas utk masalah jeragat,kulit kusam dan gelap!😍no more kulit kusam!
.
 MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk😁
.
😎Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit
• Mencerahkan kulit
• Membuatkan tona kulit menjadi sekata
• Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit
• Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. .
MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan :
.
😇Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
.
😀Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot.
.
💘Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit .
.
.
Nak FREE postage
FREE smple
FREE consultation

meh pm dibah cepat .
Whatsapp 013.6827371
Dibah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsult.

MELACEP KHAS UNTUK CERAHKAN SKIN SECARA SELAMAT😍😍 Inilah hasilnya bila anda konsisten dengan mary kay!😍😍 . Makin lama kulit makin cantik dengan mary kay!😊 . Mary Kay tak menjanjikan putih dan cerah dalam masa seminggu tau! . Actually banyak kan produk yang bagus cuma ramai yang tak tau dan takde knowledge!!hurmm!!! . jangan obses nk putih dan nak jalan singkat tapi rosakkan skin!ingat tau skin kita pakai hari tau2!!sayangila skin anda ok!😘 . Mary kay hanya ada produk pencerah je tau!lain kan pencerah dan pemutih🤔 Sambil tu,memudarkan jeragat !!ramai bagi feedback lepas pakai melacep memang nampak jeragat pudar dan skin lebih cerah😘😘 . 'Tiada lagi kulit kusam' Nak gunakan set melacep plus ni kena pastikan skin dah betul2 ready tau!nak tau skin dh ready ke belum jom dapatkan free consultation dari ana tau!😍 . Khas utk masalah jeragat,kulit kusam dan gelap!😍no more kulit kusam! . MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk😁 . 😎Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit • Mencerahkan kulit • Membuatkan tona kulit menjadi sekata • Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit • Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. . MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan : . 😇Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. . 😀Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot. . 💘Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit . . . Nak FREE postage FREE smple FREE consultation meh pm dibah cepat . Whatsapp 013.6827371 Dibah Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsult ...